Ryzen 4650G'den R5 5600'e geçiş yapmadan önce yapılması gerekenler?

HarbiyeIi

Picopat
Arkadaşlar merhaba, konu başlığından da anlayacağınız üzere şu an kullandığım mevcut 4650G işlemciden 5600'e geçiş yapacağım ve geçiş yapmadan önce bana yapmam gereken şeyleri söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5600'de onboard graphics yok, yani ekran kart sart olacak. Yoksa ikisi zaten AM4 Socket kullaniyor sadece degistirmen lazin. Prosedürü icin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5600'de onboard Graphics yok, yani ekran kart sart olacak. Yoksa ikisi zaten AM4 Socket kullaniyor sadece degistirmen lazin. Prosedürü icin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı da ek olarak alacağım kusura bakma belirtmem gerekiyordu, Sisteme RTX 4060 Ti ekleyeceğim.

Ben sadece şunu merak ettim işlemciyi değiştirdiğim'de BIOS güncellemesi vs veya farklı bir şey yapmam gerekiyor mu?

Ekran kartı da ek olarak alacağım kusura bakma belirtmem gerekiyordu, Sisteme RTX 4060 Ti ekleyeceğim.

Ben sadece şunu merak ettim işlemciyi değiştirdiğim'de BIOS güncellemesi vs veya farklı bir şey yapmam gerekiyor mu?
BIOS Güncellenmesi her zaman öneririm islemci degistirmeden önce, genellikle gerekmiyor ama hatasiz degistirmek icin risk almaya gerek yok. Risk de yok aslinda anakart post atmaz, eski islemciyi kullanirsin update atarsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı