Ryzen 5 1400 RX 5500 XT veya RX 5600 XT darboğaz yapar mı?

OzanOzceylan

Kilopat
Merhabalar Ryzen 5 1400 işlemcim var. Şu anda 3.4 GHz hızında çalıştırıyorum. Yeni nesil olması, soğutması ve ses konusunda hassas olduğum için ASUS ROG STRIX veya MSI Gaming X serisi ekran kartı almayı düşünüyorum. Araştırmalarımda yabancı kaynaklarda darboğaz hesaplayıcı gördüm. Ancak pek güvenilir gelmedi. R5 1400 ile 5500XT veya 5600XT darboğaz yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Ryzen 5 1400 işlemcim var. Şu anda 3.4 GHz hızında çalıştırıyorum. Yeni nesil olması, soğutması ve ses konusunda hassas olduğum için ASUS ROG STRIX veya MSI Gaming X serisi ekran kartı almayı düşünüyorum. Araştırmalarımda yabancı kaynaklarda darboğaz hesaplayıcı gördüm. Ancak pek güvenilir gelmedi. R5 1400 ile 5500XT veya 5600XT darboğaz yaratır mı?
5500XT ile darboğaz yapmaz ama 5600XT ile darboğaz olacaktır.

Arkadaşlar şu saat itibariyle indirimde iken, parça fiyatları artar diye bekleyemedim ve size güvenerek, ASUS Dual Radeon RX 5500XT EVO 8GB versiyonunu satın aldım. 60 derece altında fanların çalışmaması benim için önemliydi. Zaten ses sistemi açık ve oyunun çevresel sesleri varken fan sesini duyacağımı sanmıyorum. Teşekkür ederim. Bana ulaşınca artık işlemci ile uyum sorunu olacak mı göreceğiz. Tabi ilk önce 650W güç kaynağı almam gerekli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı