Selamlar. Bilgisayarım 5 aylık falan. Kendim topladım ve her oyunda çok iyi performans alıyorum ancak PUBG'de sorun var. Oyunda 70 FPS civarı almama rağmen, oyun akıcı değil. RAM sorunu mu bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bilgisayar bileşenlerim:
G.SKILL RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 Ram (F4-3000C15S-8GVRB)
Bellek kullanımı sınırda olan bir oyundan bahsediyoruz. FPS etkisi, bu dediğimin ikinci planında kalıyor. Resimlerde görünüyor. Yer yer 8GB'ın dahi üzerine çıkıyor. Sende ise, çıkması gerektiği halde çıkamadığı için drop yapıyor.
8gb Ram kullanırken ram kullanımı sınıra geliyorsa 7700mb seviyelerine ulaşıyorsa takılma ve akıcılık sorunu normaldir ayarları kısarak oynarsanız ram kullanımı düşer bu da size yardımcı olabilir. Müsait bir zamanda 16Gb ram'e geçiş yaparak daha keyifli bir kullanımı tecrübe edebilirsiniz.