Ekonomik sistemlerde SSD eklemek çok zor. Zaten SSD'ler gayet pahalı.
- En az 120GB SSD eklemeye çalış. Şu dönemde SSD'siz sistem hiç çekilmiyor.
- PSU o sistem için fazla. İstersen ayrı olarak 450W +80 Plus PSU ekleyebilirsin. Ki 450W bile fazlasıyla yeterli o sisteme.
- HDD'yi 5400 RPM değil 7200 RPM seç. 5400 ile 7200 arasında çağ farkı var diyebilirim sana. Öneri istersen de Toshiba P300 1TB modelini öneririm. F/P olarak hızlı bir sabit disk. Bununla birlikte kutusu ve ambalajı ile geliyor.
- Mümkünse RAM'i yüksek frekanslı belleklerden seç. Mesela 3000MHz seçebilirsin. İşlemcinin performansını etkiliyor çünkü.
- Sistem toplama videoları izleyerek sistemi kendin de toplayabilirsin. Böylelikle 35 lira cebinde kalır. Benim tavsiyem o yönde olurdu.
- Sinerji güvenilirdir.
Yalnız 3000 liralık sistem topluyor. Bu sistemin neresi ekonomik? Şu sistemde SSD olmalı mutlaka. Bir de gayet pahalı demişsin. Emin ol hiç de öyle değil.Ekonomik sistemlerde SSD eklemek çok zor. Zaten SSD'ler gayet pahalı.
2000 üstü her sistemde SSD mutlaka olmalıdır.
Belki de SSD bütçesini geçecek bilemeyiz ki. 120 GB SSD bile 200 TL üzerinde.Yalnız 3000 liralık sistem topluyor. Bu sistemin neresi ekonomik? Şu sistemde SSD olmalı mutlaka. Bir de gayet pahalı demişsin. Emin ol hiç de öyle değil.
Gerçekten merak ediyorum 2000 altında 1500 TL'lik bir sisteme SSD nasıl koyacaksınız? Ekran kartından 200 TL kısıp SSD almak ne kadar mantıklı? SSD takviyesi ilerde de yapılabilir.2000 TL ve altı sistemlerde lüks mü kalıyor SSD?
Bir oyuncuya ekran kartı yerine SSD aldırmak mantıksız.
Lüks kalmıyor ama sığdırması zor oluyor mantıksız.
HDD çıkartılıp koyulabilir mesela.Gerçekten merak ediyorum 2000 altında 1500 TL'lik bir sisteme SSD nasıl koyacaksınız?
Ekran kartından 200 TL kısıp SSD almak ne kadar mantıklı?
Aman mümkünse böyle bir şey yapmayalım. Ben de bu kafayla sistem topladım ama zarar etmişliğim oldu. Alırken dört dörtlük sistem toplamak gerekiyor.SSD takviyesi ilerde de yapılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.