Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.

Şu dönemde bir sistem SSD'li olarak toplanması gerekiyor bence. :) Sonradan almak mantıksız.

HDD çıkartılıp koyulabilir mesela. :) Alternatifler çok. Biraz düşünmek gerekiyor. :)

Böyle bir şey demedim. Mesajımı okuyarak cevap yazın.

Aman mümkünse böyle bir şey yapmayalım. Ben de bu kafayla sistem topladım ama zarar etmişliğim oldu. Alırken dört dörtlük sistem toplamak gerekiyor.

Ben arkadaşa önerilerimi sundum. Gereksiz yere uzatmak yerine isterseniz siz de arkadaşa yardımcı olun. Zorla bir şeyi aldırdığımız yok.
HDD almayıp SSD almak aşırı mantıksız. Diyelim 240 GB aldınız o kime yetecek? Adam gibi oyun yüklenmez. Daha yüksek olanları da çok pahalı. Ayrıca 1500 TL'lik sistemde ekran kartından kısmadan SSD koyamazsınız. Siz SSD kullanmışsınız faydasını görmüşsünüz haklısınız ama illa her sistemde olacak diyorsunuz. Ucuz sistemlere koyun derseniz bazı parçalardan kısmak zorundasınız bu da gereksiz bir şekilde performansı düşürecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı