Ryzen 5 1400 ve GTX 1060 6GB Düşük Performans

PSU 650W arkadaşlar. Sorun güncel. Temiz kurulum yapıldı, Sıfırdan her şey yüklendi ama takılmalar droplar devam ediyor...
 
Biosa girip ramlerin mhz sine bak power saving gibi ayarların kapalı olduğundan emin ol geçen hafta tesadüfen biosa girdiğimde pc nin ramimi 1130 mhz da çalıştırdığını gördüm en başta biosu güncelle,hala drop yaşıyorsan sorun ramdedir
 
Benim GPU kullanımım da %50'yi geçmiyor CS GO'da ve 150-200 FPS alıyorum orta ayarlarda. Ayrıca PSU'dan hafif cızırtı geliyor ve bazen bilgisayardan sesler çıkarken birden susuyor. Normal mi değil mi bilemedim.
 
SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Nasıl çözdüğümü bilmiyorum :)

Windows 10 x64 Temiz Orjinal format atıldıktan sonra Anakartın ve Ekran kartının yanında çıkan CD'ler ile yükleme yapıldı. Ekran kartı driveri güncellendi. Sonradan oyunları indirdim. RAM frekansını 2400 MHZ yaptım. (2933'te 5 dk oyun oynadıktan sonra kendini resetleyip açılmıyor.) BIOS zaten günceldi onun için bir şey yapmadım.

Ekstra olarak arkadaşlar GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz RAM aldım ekledim ama bunun ekstra bir katkısı olmadı bilginize.
Şuan GPU kullanımım sürekli %99 olmasa da FPS değerlerim farketti.

ULTRA GTA V 80-90 FPS
PUBG 60-80 FPS
CS GO- YENİ DUST2- 250-300 Alıyorum.

Tüm arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkürlerimi iletirim. Umarım böyle bir sorun yaşayan arkadaş çıkarsa bu yazdıklarım faydalı olur.

Ha bu arada sistem İTOPYA.COM'dan toplamadır. ALMAYIN ALDIRTMAYIN. Bir sorun çıktığında hiçbir şekilde arkanızda değiller.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı