Ryzen 5 1400 ve GTX 1060 sistem performans sorunu

erenow2

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim ;
  • -8GB Corsair 2400 MHz RAM
  • -GTX 1060 6G MSI
  • -AMD Ryzen 5 1400
  • -ASUS PRIME B350 PLUS Anakart
  • -WINDOWS 10 64 bit

PUBG'de kalabalık alanlarda 30'a kadar düşüyor ve donmalar oluyor. GPU ve CPU kullanımı genelde aynı.
Battlefield 1'de aynı sorun var. Benimle aynı sistemi olanlara bakıyorum Battlefield 1'de her şey ultrada ortalama 65-70 civarı FPS değerleri var. Ben de birkaç ayar ultrada gerisi very lowda ancak o kadar FPS değerlerini görebiliyorum. PUBG için de aynı şey geçerli, bütün sistemim aynı ama adam ultrada en düşük 45 FPS alıyor. Sorun nedir? Şimdiden teşekkürler.

Not : Windows orijinal değil.
2.not : BIOS'tan Asus Optimal Mode seçtiğimde bilgisayara görüntü gelmiyor. Bunu da cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 OEM keyleri 30 lira civarında bulabilirsiniz, korsan işletim sistemlerine destek vermiyoruz. Windows'u son sürüme güncelleyin. BIOS güncel mi? Diğer sürücüleriniz güncel mi? Oyun içi RAM kullanımı ve sıcaklıklar ne durumda? Hangi çözünürlük ve ayarlarda kullanıyorsunuz?

Windows 10 OEM keyleri 30 lira civarında bulabilirsiniz, korsan işletim sistemlerine destek vermiyoruz. Windows'u son sürüme güncelleyin. BIOS güncel mi? Diğer sürücüleriniz güncel mi? Oyun içi RAM kullanımı ve sıcaklıklar ne durumda? Hangi çözünürlük ve ayarlarda kullanıyorsunuz?
Sebebini bilemediğim bir şekilde hem notebook'ta hemde ryzen lı rog gtx 1060'lı pc de en son sürüm 1703 versiyon'a geçince oyunlarda fps dropları yaşanıyor ama 1511 sürümde sıkıntı olmuyor sebebini hala bulabilmiş değilim 1703 sürümde olan pcleri 2 gün önce tekrar 1511 sürüme formatladım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı