Ryzen 5 1400 ve GTX 1060 sistem toplama

Bu fiyata oyun odaklı daha iyi PC toplanabilir mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    2

showalye

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem toplamak istiyorum, daha önce hiç toplamadım ancak bir haftadır baya araştırmalar yaptım ve sonunda bu sistemde karar kıldım.
Sizden ricam bu işlerden gerçekten anlayan daha önce yapmış kişilerin bana yardımcı olması. Ben sadece oyunculuk yapacağım. Oyun yayıncılığı vb. işlerle alakam yok ayrıca 2K-4K gibi yüksek çözünürlüklerde oynamak gibi isteğim de yok.
Bu sistemi vatandan toplamayı düşünüyorum zira bu liste o firmanın stocklarında bulunanlar fakat kasa-PSU ve anakarta sanki biraz fazla para verdim gibime geliyor. Bunların yerine vatandan aynı işi yapacak ve ileride upgrade yaparken bana sıkıntı çıkarmayacak bu fiyatın da üstüne çıkmayacak önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var çünkü çok kararsız kaldım ve her gün başka bir sistemde karar kılıp tekrar kendim bu kararı ezip geçiyorum.

sistem kasa.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan toplamanızı önermem.

Sinerji veya Teknobiyotik gibi mağazaların sihirbazından toplamanız daha iyi olacaktır.

Eğer düşünürseniz bir tane sistem bırakıyorum:

Screenshot_2017-10-02-09-29-40-1.png

İlgilendiğin için teşekkürler ancak neden herkes vatan`dan pc toplamayın diyor.
Ben daha önce yüksek rakamlarda paralarla internetten alışveriş yapmadığım için güvenemiyorum açıkçası internetten pc toplamaya. Bu konuda ki ön yargımı bir türlü yenemedim.

@Neko arkadaşın topladığı sistem çok hoş ve uzun ömürlü. İstediğiniz gibi oyun oynarsınız.
Sinerji'den kendim ve arkadaşlarım için 3 kez sistem topladım. Her türlü güvenebilirsiniz.
Vatan, piyasa fiyatlarından biraz daha yukarıda fiyat biçiyor. Paranız cebinizde kalır emin olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı