Ryzen 5 1400 ve RX 570 Sistem Nasıldır?

PUBG Normal ayarlarda rahat oynatır mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    13
Yer
İstanbul,Fatih
Daha fazla  
Merhabalar herkese, fotoğrafta göstermiş olduğum sistemi almak istiyorum. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Playerunknown's Battlegrounds rahat oynatır mı normal ayarlarda? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Bütçeyi biraz daha artırarak hem sıfır hem de Ryzen 5 2500X-2600'lü bir sistem toplayabilirsiniz.

2. elden anlamamakla birlikte çevre birimlerini görmezden gelirseniz, monitör zorlayacak olsa da sıfır sistem toplanır diye düşünüyorum.

O bütçeye daha iyi sistem dizilir,
Örnek olarak attım bu böyle almak daha iyidir gerçi

Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum ben 2 hafta önce monitör, klavye dahil Ryzen 3 1300X işlemci ve Rx570 li sistemi 4300 küsür liraay topladım. Kesinlikle o fiyatı vermeyin.

Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum ben 2 hafta önce monitör, klavye dahil Ryzen 3 1300X işlemci ve Rx570 li sistemi 4300 küsür liraay topladım. Kesinlikle o fiyatı vermeyin.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam

4.800 TL gibi bir bütçe ile 2. el sistem almak büyük hata olur. Bu bütçeye sıfır R52600-RX570'li sistem ve monitör alabilirsiniz. Fotoğrafta ki sistemi ve 2. eli aklınızdan çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…