YakupBGN Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 9 Makaleler 1 5 Haziran 2019 #1 PC özellikler: Anakart : Gigabyte AB350M - Gaming 3 İşlemci : Ryzen R5 1500x RAM : 8 GB 3000 MHz Ekran Kartı: RX 570 4G Bilgisayarım macOS Mojave için uygun mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2019
PC özellikler: Anakart : Gigabyte AB350M - Gaming 3 İşlemci : Ryzen R5 1500x RAM : 8 GB 3000 MHz Ekran Kartı: RX 570 4G Bilgisayarım macOS Mojave için uygun mudur?
Çözüm K K kafası güzel teletabi 5 Haziran 2019 Evet uyumlu. Yalnız technopat'ın yayınladığı imajı kurarsanız AMD Ryzen uyumlu config dosyasını seçmeniz lazım.
Evet uyumlu. Yalnız technopat'ın yayınladığı imajı kurarsanız AMD Ryzen uyumlu config dosyasını seçmeniz lazım.
K kafası güzel teletabi Kilopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 844 Çözümler 6 5 Haziran 2019 #2 Evet uyumlu. Yalnız technopat'ın yayınladığı imajı kurarsanız AMD Ryzen uyumlu config dosyasını seçmeniz lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet uyumlu. Yalnız technopat'ın yayınladığı imajı kurarsanız AMD Ryzen uyumlu config dosyasını seçmeniz lazım.
KS KS YakupBGN Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 9 Makaleler 1 5 Haziran 2019 #3 kafası güzel teletabi dedi: Evet uyumlu. Yalnız technopat'ın yayınladığı imajı kurarsanız AMD Ryzen uyumlu config dosyasını seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
kafası güzel teletabi dedi: Evet uyumlu. Yalnız technopat'ın yayınladığı imajı kurarsanız AMD Ryzen uyumlu config dosyasını seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 5 Haziran 2019 #4 Yenilenen Mojave & High Sierra imaj indirme adresleri konuya ekleniyor ve eklenmeye devam edecektir (alternatif linkler). Artı 0 Eksi
Yenilenen Mojave & High Sierra imaj indirme adresleri konuya ekleniyor ve eklenmeye devam edecektir (alternatif linkler).
KS KS YakupBGN Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 9 Makaleler 1 5 Haziran 2019 #5 blackandyellow dedi: Yenilenen Mojave & High Sierra imaj indirme adresleri konuya ekleniyor ve eklenmeye devam edecektir (alternatif linkler). Genişletmek için tıkla... Böyle bir sürprizle karşılaştım yüklemeyi bekliyorum Artı 0 Eksi
blackandyellow dedi: Yenilenen Mojave & High Sierra imaj indirme adresleri konuya ekleniyor ve eklenmeye devam edecektir (alternatif linkler). Genişletmek için tıkla... Böyle bir sürprizle karşılaştım yüklemeyi bekliyorum
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 5 Haziran 2019 #6 Mojave için ana indirme bağlantısı olan Google Drive linki eklenmiştir. Artı 0 Eksi
DeathStrokee Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2019 #7 Linkleri bekliyorudm bende ekran başında sağolun. Ayrıca bir konu açtım da Kemal bey bakma imkanınız var mıdır. Artı 0 Eksi
Linkleri bekliyorudm bende ekran başında sağolun. Ayrıca bir konu açtım da Kemal bey bakma imkanınız var mıdır.