Ryzen 5 1500X Sistem Toplama

Wist

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Ryzen 5 1500x işlemcim var. Anakart olarak Asus STRIX B350-F gaming düşünüyorum. Ama kesinlikle o olacak diye bir şartım da yok. Sistem toplama konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Monitörüm (1080p) vs. mevcut. Ücret olarak limitim 4000-4500 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 + 8 16 gb yüksek frekans bellek (3000 en az) Ryzen işlemcilerde bellek frekansı çok önemli

gtx 1060 ekran kartı

500-600w 80+ psu

ile dengeli bir sistem olur.

Anladım peki 1060 vs yerine tam böyle 4500 edecek bir sistem toplamaya yardım eder misiniz? 4500ün hakkını vererek en üstleri toplayalım?

Teşekkürler. Peki Ryzen 5 1500x yerine Ryzen 5 2400G almam durumunda kısa süre de olsa ekran kartı almadan devam edebilir miyim? Pcyi ekran kartı almadan dahili grafik işlemci ile kullanabilir miyim yani

Teşekkürler. Peki Ryzen 5 1500x yerine Ryzen 5 2400G almam durumunda kısa süre de olsa ekran kartı almadan devam edebilir miyim? Pcyi ekran kartı almadan dahili grafik işlemci ile kullanabilir miyim yani
2400G modelini alabilirsiniz. İçerisinde dahili grafik kartı vat. BIOS Güncellemesi yapmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı