Ryzen 5 1500X ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

rdedal

Centipat
Arkadaşlar ben yeni ve ilk defa bir sistem toplayacağım. Listeyi oluşturdum. Herhangi bir darboğaz sorunu yaşar mıyım? Cevaplarsanız sevinirim.

1- Ekran kartı MSI NVIDIA GTX 1050 Ti
2- İşlemci AMD Ryzen 5 1500X
3- 8GB Ram
4- Anakart Foxconn h55mxv (Bu bayağı eskiden beri elimde mevcut. Yeni bir parça değil. PCI express mevcut.)

Böyle bir sistem toplayamazsın anakartı komple çöpe atıp yeni A320/B350/B450/X370 veya X470 almanız lazım. 1500X alınmaz yerine 2600 almaya çalış ya da 7 Temmuzu bekle. 1050 Ti kötü bir kart yerine 570 önerimdir.
Cevabınız için teşekkürler fakat bu sistemi yeni nesil oyunlar için toplayacağım denilemez daha çok CS:GO , Rust , Rocket League vb. oyunlar için toplasam bir sıkıntı yaşar mıyım? Çünkü bütçem fazlasına el vermiyor.

Hayır dostum hiçbir sıkıntı yaşamazsın sistemin aynısı bende var ve dediğin o oyunları rahatlıkla oynarsın. İyi akşamlar. Anakartını yenile eski kalmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı