Ryzen 5 1500X ve GTX 1060 sistem FPS düşme problemi

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Arkadaşlar Ryzen 5 1500X işlemcim var. Ryzen 5 2600x almayı düşünüyorum. Sizce yükseltsem bu videodaki sorunların önüne geçebilir miyim? Bir sahneden başka bir sahneye geçişte GPU kullanımı düşüyor, FPS de onunla beraber düşüyor. Canımı fena halde sıkıyor. Ayarları ultraya çekiyorum o zaman da FPS yeterli olmuyor 144 Hz monitöre. Diğer oyunlarda da GPU kullanımım bazen düşüyor ama PUBG'deki gibi çok olmuyor. PUBG mi özürlü? :D
Ryzen 5 1500X 3.8 GHz, GSKILL RİPJAWS 2x8 3000 MHz, GTX 1060 6 GB modellerine sahibim.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci değiştirmek çözecektir ama overclock denenebilir.

İşlemci gayet yeterli bence herhangi bir zorlanma veya darbogaz söz konusu değil. Size tavsiyem driverlar'ın ve Windows'unuzun güncelliğini kontrol etmenizdir, özellikle de ekran kartı driverınızın güncel olup olmadığını kontrol ediniz ayriyeten bilgisayarınızda virüs olma olasılığı da var temiz bir tarama yapmanızı öneririm veya imkan varsa temiz bir kurulum..

PUBG mi özürlü? :D
Kesinlikle PUBG özürlü. İşlemcide de, ekran kartında da problem yok. İşlemci değiştirmeye de gram gerek yok. GTX 1060 için yeterli. Bu oyunda idare edeceksin artık, özürlü bir oyun.

Ki bu oyunun testinin kaynak olarak alınmasını bile tavsiye etmiyorum.

Kesinlikle PUBG özürlü. İşlemcide de, ekran kartında da problem yok. İşlemci değiştirmeye de gram gerek yok. GTX 1060 için yeterli. Bu oyunda idare edeceksin artık, özürlü bir oyun.

Ki bu oyunun testinin kaynak olarak alınmasını bile tavsiye etmiyorum.
Temiz kurulum bende yapmayı düşünüyorum, windows taramalarında temiz çıkıyor driverlarımda güncel. Ryzen ikinci seride tek çekirdek performansını iyileştirmiş bir tık. Ondan sebep yükseltmek istiyorum. Düzeleceği hakkında umutluyum.☺️
Hocam so
İşlemci değiştirmek çözecektir ama overclock denenebilir.
Hocam soğutmam stokken denemem daha yüksek frekanslar. Bende öyle düşünüyorum bakalım elimdekini satayım da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı