Ryzen 5 1500X ve GTX 1060 sistem ne kadar eder?

Özellikler;

İşlemci: AMD Ryzen 5 1500X (Aliexpress'ten aldım)

İşlemci soğutucusu: Aigo kule tipi fan (Aliexpress'ten aldım)

Ekran kartı: İgame GTX 1060 3GB (Aliexpress'ten aldım)

RAM: Reeinno 2666 MHz 2x8 16 GB DDR4 RGB (Aliexpress'ten aldım)

SSD: Reeinno M.2 240 GB 1800MB/s okuma 1300MB/s yazma (Aliexpress'ten aldım)

Anakart: ASUS Prime A320M-K.

HDD: WD 1 TB klasik harddisk.

Kasa: Power Boost VK-G1030RGB temperli camlı.

PSU: Corsair 450W 80+

Monitör: Zowie BenQ XL2411 144 Hz 1ms.

Kulaklık: SteelSeries Arctis 5.

Fare: SteelSeries Rival 710.

Klavye: HyperX alloy FPS.

Unuttuğum bir şey var mı bilmiyorum. Sistem komple 2019'un ocak ayında toplandı. Ne kadar tutacağını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam 4000 makul bir bir fiyat olur sanki, sonuçta herşeyi içinde.

Bu arada Aliexpress'ten bu kadar ürün almak iyi mi? Nasıl bir avantajı oluyor, vergisi vesaire? Daha önce hiç oradan alışveriş yapmadım merakımdan soruyorum.
4000lira bana ucuz geldi ya, ekipmanlar ve monitör zaten baya pahalı.

4000lira bana ucuz geldi ya, ekipmanlar ve monitör zaten baya pahalı.

Çevre ekipmanları güzel de, Aliexpress'ten aldığı çoğu ürün için en ufak bir sorunda gidebileceği yetkili servis yok (garantisi olsun olmasın). En ufak arızada çöpe gitme ihtimalleri olabilir, bilindik markaların garantisi olmasa bile tamiri daha kolay olur sanki. Tek tek satsa daha yüksek eder tabii de, komple sistem olarak bu riski de almak zorunda alıcı :)

Çevre ekipmanları güzel de, Aliexpress'ten aldığı çoğu ürün için en ufak bir sorunda gidebileceği yetkili servis yok (garantisi olsun olmasın). En ufak arızada çöpe gitme ihtimalleri olabilir, bilindik markaların garantisi olmasa bile tamiri daha kolay olur sanki. Tek tek satsa daha yüksek eder tabii de, komple sistem olarak bu riski de almak zorunda alıcı :)
Oda var tabii ama bence 5000e falan bulursa satsın direkt.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı