Ryzen 5 1500X ve GTX 1060 Sistem Toplama

Sistem güzel, açıkçası bende bir kaç hafta sonra bir sistem toplayacağım bütçem de bu aralıkta gidip geliyor. Önerim 1060 yerine rx580 almandan yana olur, ayrıca RAM'leri de anakartın desteklediği Mhz değerine göre biraz arttırabilirsen tadından yenmez.

rx580 ler stokda bulunmuyor gelmesi zor görünüyor bu yüzden tercihim gtx 1060, Ramleri yükseltmeyi düşünüyorum fakat başka yerden kısmam gerekiyor ileride ramleri değiştiririm bütçeye göre :)

Yorumun için Teşekkürler.

rx580 ler stokda bulunmuyor gelmesi zor görünüyor bu yüzden tercihim gtx 1060, Ramleri yükseltmeyi düşünüyorum fakat başka yerden kısmam gerekiyor ileride ramleri değiştiririm bütçeye göre :)

Yorumun için Teşekkürler.
RX 580 şu anda Vatan da bulunmakta, bütçeye bir 65 TL daha ekleyip RX 580 alabilirsin. 1060 yerine RX580 daha iyi bir tercih olacaktır. Tabi bütçeni bilmediğim için belki aşabiliyor olabilir.

RX 580 şu anda Vatan da bulunmakta, bütçeye bir 65 TL daha ekleyip RX 580 alabilirsin. 1060 yerine RX580 daha iyi bir tercih olacaktır. Tabi bütçeni bilmediğim için belki aşabiliyor olabilir.

internet Mağazasında RX 580 üçüde Stokta görünmüyor
Ekran Kartları Nvidia ve Amd Ekran Kartı Modelleri - Vatan Bilgisayar

Ramlerde arttırma yapmayı düşünüyorum fazla bir fiyat farkı yokmuş.
Ekran kartında GTX 1060'ta karar kıldım daha öncede Nvidia kullandığım için Memnun kaldığım bir marka.

Teşekkürler. :)

ram 2400 mhz ddr4 yetetlidir 3000 mhz olması dağlar taşlar fark ettirmez oc ile 2666 yapabilirsin zaten anakartın ve diğer parçaların sağlam ise.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı