Ryzen 5 1500X ve GTX 1070 Sistem Toplama

Juardian

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar sistem topladim, tek eksik ekran karti, RX 580 alicaktim ama stokta yok ve fiyati arttigi icin bekleyip 1070 almaya karar verdim, darbogaz olur mu?

Sistemim:
  • B350m mortar
  • Corsair 8 GB DDR4 2666
  • WD Blue

Onericeginiz 1070 ve sistemi sirtlayacak uygun butceli bir guc kaynagina ihtiyacim var, simdiden tesekkurler.

Monitor IPS 1 ms falan derken kafam cok karisti. 1000 TL kadar da monitor tavsiyenizi alirim fiyati dusuk tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem için tam bütçeniz nedir? ona göre bir sistem önerebilirim. Aldıysanız 600W kaliteli güç kaynağı yetecektir. EVGA 600B öneririm.

Güç kaynağı için 600W yeterlidir. Kullandığım güç kaynağının 600W olan versiyonu indirimde, tavsiye ederim(y)
FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus
Gtx 1070 için de en ucuzunu ama iş görenini soruyorsanız Galax'ın Sniper edition ve EXOC versiyonlarını 1600 TL'ye bulabiliyorduk ama şuan piyasada ben bulamadım. Bulan varsa linkini atabilir. Monitör olarak kesinlikle ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da bunu öneririm. 300 TL aşıyor ama çok iyi bir monitör. O fiyat aralığı öyle bir şey ki; 300 TL aşağı inseniz F/P ürünleri var, 300TL yukarı çıksanız F/P ürünleri var ama 1000 TL'ye adamakıllı bir F/P ürünü yok. Ya da ben bilmiyorum.

Güç kaynağı için 600W yeterlidir. Kullandığım güç kaynağının 600W olan versiyonu indirimde, tavsiye ederim(y)
FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus
Gtx 1070 için de en ucuzunu ama iş görenini soruyorsanız Galax'ın Sniper edition ve EXOC versiyonlarını 1600 TL'ye bulabiliyorduk ama şuan piyasada ben bulamadım. Bulan varsa linkini atabilir. Monitör olarak kesinlikle ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da bunu öneririm. 300 TL aşıyor ama çok iyi bir monitör. O fiyat aralığı öyle bir şey ki; 300 TL aşağı inseniz F/P ürünleri var, 300TL yukarı çıksanız F/P ürünleri var ama 1000 TL'ye adamakıllı bir F/P ürünü yok. Ya da ben bilmiyorum.

AOC 27 G2778VQ Gaming Monitör 1ms

Bu nasil usta

Piyasada nedense doğru düzgün 1070 kalmamış. Yakın zamanda ben de almayı düşünüyordum ama çoğu sitede stok yok.

Çok iyi bulmuşsunuz, hem ekranın 27' olması olsun, hem 1ms gecikme süresine sahip olması olsun gayet güzel özellikleri var. Ama bu panelin en büyük özelliği G-Sync özelliği. GTX1070'i 1080P'de kullanırken ya 144Hz, ya da Gsync çok önemli. Gayet güzel bir monitör, alabilirsiniz. Oyunlarda hem V-Sync'yi, hem de G-Sync'yi açarak kullanın, 144Hz gibi hissettirecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı