Ryzen 5 1500X ve RX 470 sistem toplama

PrincepS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem topladım kendi başıma ama parçalar ne kadar doğru ne kadar uyumlu olduğunu bilmiyorum. Tek tek araştırıp parçaları birleştirdim istediğim gibi de oldu birkaç ay içinde almayı düşünüyorum. Bütün parçaları Vatan'dan topladım. Sizlerden ricam, kontrol eder misiniz ?

Topladığım sistem bu şekilde. Sisteme SSD koymayı planlamıyorum. Şu an kullandığım PC'den kat kat daha güçlü bir sistem, gerek duymuyorum.
Şu sistemden tek istediğim 60 FPS üzerinde değer almak sürekli ultra ayarlarda oynamıyorum yüksek hadi bilemedik normal değerlerde oynarım genellikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle o kasa bu sisteme yakışmaz. Arkadaş da altda paylaşmış videoyu bir ona bak derim monitör de herhangi bir özelliği yok belki bütçeniz yetmiyor olabilir eski bilgisayarından kalan monitör varsa onu al onla idare et paran olunca iyisini alırsın.

Everest markasının PSU'larından uzak durun. Tüm sisteminize zarar verebilir. PSU'ları patlayanlar oldu. Anakartın 2 adet RAM slotu mevcut ileride güncelleme için kısıtlıyor sizi bence anakartınızı da değiştirin. RAM olarak, anakartlardaki uyumluluk listesine göre 3000-3200 MHZ RAM alabiliyorsanız bu şekilde alın. Monitör olarak bütçenizi aşmazsa VX2257, VX2457, G2260VWQ6 modellerinden birini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…