PrincepS
Hectopat

Daha fazla  

Sistem topladım kendi başıma ama parçalar ne kadar doğru ne kadar uyumlu olduğunu bilmiyorum. Tek tek araştırıp parçaları birleştirdim istediğim gibi de oldu birkaç ay içinde almayı düşünüyorum. Bütün parçaları Vatan'dan topladım. Sizlerden ricam, kontrol eder misiniz ?
Topladığım sistem bu şekilde. Sisteme SSD koymayı planlamıyorum. Şu an kullandığım PC'den kat kat daha güçlü bir sistem, gerek duymuyorum.
Şu sistemden tek istediğim 60 FPS üzerinde değer almak sürekli ultra ayarlarda oynamıyorum yüksek hadi bilemedik normal değerlerde oynarım genellikle.

- İşlemci : AMD Ryzen 5 1500X Soket AM4 3.6GHz - 3.7GHz 16MB 65W 14nm İşlemci
 - Ekran Kartı : MSI RX470 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ( Şu an stokta yok araştırdım gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyisi olduğunu düşünüyorum tabi sizin bildiğiniz uyumlu olan ekran kartı varsa yoruma yazar mısınız? )
 - Anakart : MSI B350M GAMING PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
 - RAM : GSKILL 8GB (1x8GB) Fortis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V AMD Ryzen Uyumlu Tek Modül Ram
 - HDD : Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
 - Kasa : EVEREST RAMPAGE COBRA GAMING 600W SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA
 - Monitör : LG 21.5" 22M38A GENİŞ EKRAN FULL HD LED MONİTÖR

Topladığım sistem bu şekilde. Sisteme SSD koymayı planlamıyorum. Şu an kullandığım PC'den kat kat daha güçlü bir sistem, gerek duymuyorum.
Şu sistemden tek istediğim 60 FPS üzerinde değer almak sürekli ultra ayarlarda oynamıyorum yüksek hadi bilemedik normal değerlerde oynarım genellikle.

Son düzenleyen: Moderatör: