ekremcanbiltekin
Centipat
Bu sorun yeni oluşmaya başladı 1 hafta önce topladığım bilgisayarımda şimdi sorunlar vermeye başladı, internetten araştırdığımda kronik sorun olduğunu gördüm ama çözümleri varmış yine de Türk forumlarda bahsedilmemiş sizden yardım istiyorum.
Örnek oyun PUBG indirdim, oyuna girdiğimde sorunsuz lobi ekranına kadar giriyor ultrada 90 FPS civarlarında kasma yok ekran kartı sağlıklı çalışıyor ama oyun içine girdiğimde monitör, klavye ve mouse ışıkları gidiyor. Bilgisayar çalışmaya devam ediyor sorunsuz bir şekilde. Ancak bilgisayara restart atarak düzeliyor wattman ile alakalı bir uyarı çıkıyor. Bunun üzerine bazı testlerim oldu tabi FURMARK'da 30 dakika boyunca sorunsuz ekran kartı %100 fan %100 çalıştı kapanmadı.
Donanımlar şunlardır;
Örnek oyun PUBG indirdim, oyuna girdiğimde sorunsuz lobi ekranına kadar giriyor ultrada 90 FPS civarlarında kasma yok ekran kartı sağlıklı çalışıyor ama oyun içine girdiğimde monitör, klavye ve mouse ışıkları gidiyor. Bilgisayar çalışmaya devam ediyor sorunsuz bir şekilde. Ancak bilgisayara restart atarak düzeliyor wattman ile alakalı bir uyarı çıkıyor. Bunun üzerine bazı testlerim oldu tabi FURMARK'da 30 dakika boyunca sorunsuz ekran kartı %100 fan %100 çalıştı kapanmadı.
Donanımlar şunlardır;
- Ekran kartı ;ASUS ROG STRIX RX580 8 GB OC VERSION
- Anakart; ASUS B-350M-K
- İşlemci ; AMD RYZEN 1500X
- Sıvı soğutucu ; COOLER MASTER MASTERLIQUID 240
- PSU ; Thermaltake Smart Rgb 700W
- RAM ; Corsair Vengeance RGB Pro Black 2x8GB 3000 MHZ
Son düzenleyen: Moderatör: