RX 580 Wattman Hatası

Yazılımsal bir Hataysa hepsinde sorun olması gerekmezmi
Donanımsal olsa güncelleme yapanlarınki veya bir önceki sürüm drivere dönenlerinki düzelmezdi?
Yazılımsal bir hata. Donanımsal olanlar çok nadir. Donanımsal olanları servis sıfır değişim yapıyor.
Ayarları afterburnerdn yaptım afterburner kapanınca ayarlar sıfırlanıyor
Profil kaydet, her PC'yi açışında o profili seç.

Dostum sallamıyorum üslubunu düzelt. Genelde bu sorun Armor ve Dual modellerinde yaşanıyor. Yazılımsal ise madem neden hepsinde olmuyor? O kadar araştırma yaptım çünkü bende RX serisi bir kart alacağım wattman hatasını veren kartlar en çok MSI Armor ve Asus Dual serileri oluyormuş. Sapphire Pulse modelinde de çok oluyormuş mesela. Bana kalırsa ucuz modellerde var bu sorun. Pahalı olan modeller de mesela Sapphire Nitro, Asus Rog Strix ve Gigabyte Aorus gibi kartlarda pek olmuyormuş.
Benim bir arkaşımfa Asus rog strix RX 570 var oda çok sık yaşıyor
Donanımsal olsa güncelleme yapanlarınki veya bir önceki sürüm drivere dönenlerinki düzelmezdi?
Yazılımsal bir hata. Donanımsal olanlar çok nadir. Donanımsal olanları servis sıfır değişim yapıyor.

Profil kaydet, her PC'yi açışında o profili seç.
Biraz önce 19.12.2 ve 19.9.2 sürümlerini denedim gene aynı

Dostum sallamıyorum üslubunu düzelt. Genelde bu sorun Armor ve Dual modellerinde yaşanıyor. Yazılımsal ise madem neden hepsinde olmuyor? O kadar araştırma yaptım çünkü bende RX serisi bir kart alacağım wattman hatasını veren kartlar en çok MSI Armor ve Asus Dual serileri oluyormuş. Sapphire Pulse modelinde de çok oluyormuş mesela. Bana kalırsa ucuz modellerde var bu sorun. Pahalı olan modeller de mesela Sapphire Nitro, Asus Rog Strix ve Gigabyte Aorus gibi kartlarda pek olmuyormuş.
Senin bu forumdakilere olan üslubunu da gördük başka forumlarda bana o konuyu açtırma..
Ayrıca genel konuşuyorum. Sen Armor ve Dual diyorsun, ben alırken bir sürü kişi bana Strix en sorunlu model demişti, başkası Nitro+'ı gömüyor. Tamamen şans işi bu. Bir de o hatayı alan insanların kullandıkları PSU'ya bakmanı öneririm. %99'unda hazır sistemlerle gelen Gamepower, PowerBoost gibi beş para etmez PSU'lar var.
Benim bir arkaşımfa Asus rog strix RX 570 var oda çok sık yaşıyor

Biraz önce 19.12.2 ve 19.9.2 sürümlerini denedim gene aynı
Yeni sürümü beklemekten başka şansın yok o zaman. PSU marka modelin nedir acaba?

Senin bu forumdakilere olan üslubunu da gördük başka forumlarda bana o konuyu açtırma..
Ayrıca genel konuşuyorum. Sen Armor ve Dual diyorsun, ben alırken bir sürü kişi bana Strix en sorunlu model demişti, başkası Nitro+'ı gömüyor. Tamamen şans işi bu. Bir de o hatayı alan insanların kullandıkları PSU'ya bakmanı öneririm. %99'unda hazır sistemlerle gelen Gamepower, PowerBoost gibi beş para etmez PSU'lar var.

Yeni sürümü beklemekten başka şansın yok o zaman. PSU marka modelin nedir acaba?
Xigmatek X power 650w 80+ yeni çıkan 20.1.1 sürümünde de hata alıyorum

Xigmatek X power 650w 80+ yeni çıkan 20.1.1 sürümünde de hata alıyorum
Yine aynı sorun. Kim Watmann hatası alıyorum diye sorsa 250-300TL'lik PSU kullanıyor. Sanırım sorunun en büyük kaynağını buldum gibi. Kaç kişide aynı şekilde. Bu kadar tanıdığımın, forumlarda gördüğüm insanların hem Watmann hatasına sahip olup hem de ucuz PSU kullandıklarına sahip oldum. Bu yüzden sorun PSU desem yeridir. Ben Cooler Master G750M kullanıyorum sıfır sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı