Ryzen 5 1500X ve RX570 performansı nasıldır?

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
Ekran kartımı RX570'e yükseltmek istiyorum şu anki sistemim şu şekilde:
  • AMD Ryzen 5 1500X İşlemci
  • MSi A320M PRO VH+ Anakart
  • TEAM Vulcan 8GB (4x2) 2400MHz RAM
  • MSi GAMING X GTX1050 2G
Her ne kadar bu iki donanıma sahip benchmark testlerini aradıysam da çok azı 8 GB RAM bellekle çekilmiş videolar, genelde 16 GB RAM ile benchmark testleri yayınlamışlar ancak benim belleklerim 8 GB olduğu için drop yaşatma olasılığı çok daha yüksek. Bu işlemci ve bu ekran kartını kullanan arkadaşlardan oyun performanslarının nasıl olduğunu söylemelerini rica ediyorum, GTX1050 ile çok fazla drop problemi yaşadım drop yaşamak istemiyorum artık. Ek olarak arkadaşlar lütfen Fortnite, CS:GO gibi düşük seviye oyunlarda aldığınız değerleri söylemeyin, bu oyunları 200 liralık kartlar bile sıkıntısız oynatabiliyor zaten, benim hedefim AAA oyunları oynamak örneğin; Metro Exodus, Assassin's Creed: Odyssey, Forza Horizon 4 gibi, özellikle bu 3 oyunu oynadıysanız söylerseniz makbule geçer.

Belki ekran kartını RX580 bile alabilirim şu an o net değil o yüzden RX570'in performansını öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinizde olsam eldeki RAM'leri elden çıkarıp yerine 2x8 olacak şekilde 16 GB en az 3000 MHz RAM alırım. O sisteme 2400 MHz olmamış. Ekran kartı olarak da RX 570 4 GB iş görür gibi geliyor.

Benim şuanki sistemimde 1500x ve 570 var çok başarılı ama 580 e geçmen daha iyi olur. Benim hazırladığım bir video var 8 gb tek modül ram ile YouTube da bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı