Alıcı Ryzen 5 1600, 2600 veya daha üst bir işlemci

Daha fazla  
Arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum. İstanbul içi istiyorum sadece elden teslim alabileceğim. Fatura ve kutu varsa çok daha iyi olur yoksa da teklif yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ilanımı kontrol edebilirsin.

Hocam baktım yanlış anlamayın ama R5 2600 ün sıfırının 900 TL'ye bulunabiliyorken R5 2600x'in temiz az kullanılmışına 1250 TL sizcede fazla değil mi ?

Hocam baktım yanlış anlamayın ama R5 2600 ün sıfırının 900 TL'ye bulunabiliyorken R5 2600x'in temiz az kullanılmışına 1250 TL sizcede fazla değil mi ?
2 işlemcinin sıfırları arasında amd nin belirlediği bir fiyat farkı var. Ne diyeceğimi bilemedim yani birebir aynı işlemciler değil ki kıyasladıklarınız

2 işlemcinin sıfırları arasında amd nin belirlediği bir fiyat farkı var. Ne diyeceğimi bilemedim yani birebir aynı işlemciler değil ki kıyasladıklarınız
Hocam dediğiniz doğru ancak aralarında çok büyük bir fark yok fan ve hız aşırtma için birazcık daha iyi olan bir model.

Hocam dediğiniz doğru ancak aralarında çok büyük bir fark yok fan ve hız aşırtma için birazcık daha iyi olan bir model.
Yani tercih sizin bu kısımda. Ben fiyat farkını gözeterek 2600x i almayı tercih etmiştim

Yani tercih sizin bu kısımda. Ben fiyat farkını gözeterek 2600x i almayı tercih etmiştim
Hocam dediğim gibi işinize karışmak istemem ama R5 2600X'in sıfırını arayan bir kişi yazdığınız fiyata veya yakın bir fiyata bulabilir. Tavsiyem fiyatları güncellemenizdir.

Bakın şuan tüm ana akım sitelere girdim. En ucuz incehesap o da 1350 TL. Diğerleri 1400 TL. Bu şartlar altında 1200 TL ye işlemciyi satmak daha doğru Aslında anakartla beraber satmayı planlıyorum. O şekilde düşünür müsünüz?

Hocam anakartla beraber alabilirim ancak şuan anakartla beraber alacak bütçem yok biraz daha beklerseniz düşünebilirim ancak Benim teklifimi kabul edeceğiniz düşünmüyorum açıkçası

Yine de duymak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…