Kardeşim konu başlığını başından beri farklı yöne çeken sensin. O zaman arkadaş bütçe belirtip sistem toplamak istiyorum yazsın önerilerimizi yapalım. Burada 5 sayfa yorum okuyup sonra mı tecrübelerimizi söyleyeceğiz.
Bazı oyunlarda evet ama gta5 yada r6s de darboğaz oluyor net bir şekilde. Ki bunların hepsi eski oyunlar bir de control ve metro gibi oyunlardaki testlere bakın. Net bir şekilde darboğaz oluyor.
Kardeşim sen hangi kafayı yaşıyorsun? Her oyunda olacak diye bir kaide mi var? Az yada çok olmamasını da belirtmedim. Ben zamanında araştırırken %5 civarında bir darboğaz söz konusu idi.
Kardeşim sen hangi kafayı yaşıyorsun? Her oyunda olacak diye bir kaide mi var? Az yada çok olmamasını da belirtmedim. Ben zamanında araştırırken %5 civarında bir darboğaz söz konusu idi.
Psikolojik olarak sıkıntılısın galiba. Sana basit bir sordum şu cevap verdiğin üsluba bak. Darboğaz nedir biliyor musun sen arkadaşım? Darboğaz işlemcinin GPU'yu tam anlamda besleyememesidir. GPU eğer oyun içinde veya herhangi bir grafik işlemi gerektiren uygulamada %98-99 performansta çalıştırıyorsa o işlemci o GPU'ya darboğaz yapmıyordur. Bana göster 1660Ti ve 1600AF kombosunda darboğaz tamam diyeyim. Kendim kullandığım için biliyorum. Gelip burda boş cahillik yapma.
Psikolojik olarak sıkıntılısın galiba. Sana basit bir sordum şu cevap verdiğin üsluba bak. Darboğaz nedir biliyor musun sen arkadaşım? Darboğaz işlemcinin GPU'yu tam anlamda besleyememesidir. GPU eğer oyun içinde veya herhangi bir grafik işlemi gerektiren uygulamada %98-99 performansta çalıştırıyorsa o işlemci o GPU'ya darboğaz yapmıyordur. Bana göster 1660Ti ve 1600AF kombosunda darboğaz tamam diyeyim. Kendim kullandığım için biliyorum. Gelip burda boş cahillik yapma.
Tamam yapmıyor işte. Ben sana çok çekirdekli olduğu darboğaz yapmaz mı dedim? Tekli çekirdek performansı ile burada kart RTX 2060'a kadar besler zaten.
Ben de 1660S'e darboğaz yapıyor demedim ki. CPU kullanımını ile darboğazı ilişkilendirmişsin gibi anlaşılıyor mesajın, ondan söyledim. Darboğaz ile CPU kullanımını ilişkilendirmek pek doğru sayılmaz genel olarak. Onu diyorum.