- Makaleler
- 18
Arkadaş hemşerim sanırım Azerbaycan'lı Azerbaycan'da fiyatlar farklı hocam site verirseniz size uygun F/P işlemci öneririm.
Ne kadar hocam mesala Azerbeycan'da 1600 AF ?
Arkadaş hemşerim sanırım Azerbaycan'lı Azerbaycan'da fiyatlar farklı hocam site verirseniz size uygun F/P işlemci öneririm.
Ne kadar hocam mesela Azerbaycan'da 1600 AF?
1660 Ti. RTX 2060 darboğaz oluyor.
Monitöre ve oyununa göre değişir. 2K çözünürlükte RTX 2070 Super'e kadar yolu var.Merhaba. Bu işlemci NVIDIA tarafında en fazla hangi ekran kartını besleyebilir?
Evet Şu siteden toplayacağım Kompüter toplamaq. Kompüter almaq. Kompüter detalları topdan qiymət bütçe 2000 manat (8700 TL)Arkadaş hemşerim sanırım Azerbaycan'lı Azerbaycan'da fiyatlar farklı hocam site verirseniz size uygun F/P işlemci öneririm.
Dikkat etmedim unuttum. Ancak dikkatte alınacak kadar bir ısı görmemiştim. Isınma problemi yaşatmıyor bana. Yanlış hatırlamıyorsam mart ayında işlemci boşta 26-30 derece arası geziyordu. Ekran kartı 60-70 arası oyunda takılıyordu galiba ama tam emin değilim.Kullandığınız 1660S modeli Corsair Spec Delta kasada oyunda kaç derece oluyor en yüksek hocam?
Evet şu siteden toplayacağım Kompüter toplamaq. Kompüter almaq. Kompüter detalları topdan qiymət bütçe 2000 manat (8700 TL)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.