Ryzen 5 1600 AF APU Hackintosh kurulur mu?

MaliBYK

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci
Ryzen 5 1600AF
Merhaba eski kasamın linkini koyuyorum tek farkı GPU 1650 RX 570 yerine. Benim sorum 1650 desteklenmediği için ekran kartını çıkarıp APU sistem olarak Hackintosh kurabilir miyim? Üzerinde Xcode ve yazılım uygulaması çalıştıracağım genel olarak ne düşünüyorsunuz.
PC Hocası GG1

Merhaba eski kasamın linkini koyuyorum tek farkı GPU 1650 RX 570 yerine. Benim sorum 1650 desteklenmediği için ekran kartını çıkarıp APU sistem olarak Hackintosh kurabilir miyim? Üzerinde Xcode ve yazılım uygulaması çalıştıracağım genel olarak ne düşünüyorsunuz.
PC Hocası GG1

İşlemcinde dahili GPU yok. Kuramazsın.

Hocam eğer çalışmazsa uygun fiyatlı ikinci el önerdiğiniz bir ejrankarı alabilirim RX serisi vesaire. Ayrıca kurulum olursa RAM yükseltmesi de yapacağım.

Hocam eğer çalışmazsa uygun fiyatlı ikinci el önerdiğiniz bir ejrankarı alabilirim rx serisi vesaire. Ayrıca kurulum olursa ram yükseltmesi de yapacağım

Peki.

İşlemcinde dahili GPU yok. Kuramazsın.

Peki hocam uygun bir ekran kartı öneriniz var mı RAM'i 16 ya çıkartırsam 13.+ seri istiyorum Xcode 15 serisi kurmak için emülatör çalıştıracağım.

Hocam eğer çalışmazsa uygun fiyatlı ikinci el önerdiğiniz bir ejrankarı alabilirim RX serisi vesaire. Ayrıca kurulum olursa RAM yükseltmesi de yapacağım.

Bunun için yeni konu açman daha iyi olur.

Hocam eğer çalışmazsa uygun fiyatlı ikinci el önerdiğiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı