Hepinize teşekkür ederim. Kusura bakmayın bir süre evde değildim telefonda da oturum açmadığım için bildirim alamadım unutmuşum bakmayı eve gelince hemen baktım. Tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için.
Teşekkür ederim cevabın ve yardımcı olma amacın için. Şu an bütçemi biraz daha arttırarak başka bir donanıma yöneldim. Aslında onunla da ilgili bir sorum olacaktı, eğer bir sorun olmazsa buradan da sormuş olayım. Ryzen 7 2700X alacağım fakat hazır bir sistemi site üzerinden izin verdikleri ürünler ile güçlendirebildiğim için anakart olarak bir arttırma yapamıyorum ve BIOSTAR B-450MH alabiliyorum. Acaba bir sorun yaşatır mı anakart bana işlemci konusunda? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Bir de ekstradan 91TL daha vererek MSI B-450M-A PRO MAX da alabiliyormuşum. Aslında 91TL çok bir para olmasa da beni biraz zora sokabilir ve alamama gibi bir ihtimalim var. Eğer ilk bahsettiğim anakart bir sıknıtı yaratmaz ise onu almayı düşünüyorum. Bunu da belirtmek istedim.