O zaman sıkıntı yoktur heralde. Arkada çalışan uygulamaları kapatıp deneyin birde. İlginç durum gerçekten.kutusunda af yazıyor 12nanometre
O zaman sıkıntı yoktur heralde. Arkada çalışan uygulamaları kapatıp deneyin birde. İlginç durum gerçekten.kutusunda af yazıyor 12nanometre
hdd den kaynaklı olabilir mi bir ihtimal eski 10yıllık bozuldu bozulacakO zaman sıkıntı yoktur heralde. Arkada çalışan uygulamaları kapatıp deneyin birde. İlginç durum gerçekten.
Benim SSD de eski 6 yıl olacak, sanmıyorum. Ama sizinki bayağı eski gibi olabilir. Yeni HDD geçin en kısa zamanda.hdd den kaynaklı olabilir mi bir ihtimal eski 10yıllık bozuldu bozulacak
Format atayım son çare virus taraması yaptım 9 tane çıktı sildim hepsini düzelmedi.Benim SSD de eski 6 yıl olacak, sanmıyorum
Malwarebytes ve kaspersky ile dene.Format atayım son çare virus taraması yaptım 9 tane çıktı sildim hepsini düzelmedi.
Hah. Virüs kaynaklı olabilir. Format atın bencede. Düzelir umarım.Format atayım son çare virus taraması yaptım 9 tane çıktı sildim hepsini düzelmedi.
Malwarebytesi kullandım kaspersky da hiç virus çıkmadı malwarede 9 tane çıktıMalwarebytes ve kaspersky ile dene.
FPS değerleriniz normalmi ?.Malwarebytesi kullandım kaspersky da hiç virus çıkmadı malwarede 9 tane çıktı
Normal arada bi takılmalar oluyor o sıra cpu kullanımı yükseliyor düzeliyor sonraFPS değerleriniz normalmi ?.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.