Ryzen 5 1600 AF için soğutucu önerisi

Vallahi Snowman'da gözüm kaldı ama tam 155cm muhtemelen cama değecek. Bundan ötürü daha iyi öneri gelmezse muhtemelen ID-Cooling alacağım gibi duruyor :D.
 
Selamlar,

Areocool ore saturn kasa sahibiyim. İşlemcim şu sıralar boşta 55 derece tam yükte 75-80'e kadar yol alıyor. Sizce değerler normal mi? Kasada 3 ön 1 arka ve ekran kartı altında 2 tane olmak üzere 6 fan var. Gigabyte App Center üzerinde fan modu performance olarak ayarlı.
Bana pek normal gelmedi stok fanda da macun yenileme niyetinde değilim açıkçası soğutucu önerilerinizi bekliyorum.
Ben soğutucu tavsiyesi yapmayacağım hocam. Fakat malzeme kalitesi iyi olan bir kule tipi soğutucu almanızı tavsiye ederim. Kendim msi core frozr l kullaniyorum ve çok memnunum.
 
ID Cooler'in Beyaz ve ARGB versiyonları mevcut acaba gözle görülür fark var mı ben tam anlayamadım. Aradaki 100 lira fark acaba ARGB olduğu için mi öyleyse garip açıkçası.
ID Cooler'in Beyaz ve ARGB versiyonları mevcut acaba gözle görülür fark var mı ben tam anlayamadım. Aradaki 100 lira fark acaba ARGB olduğu için mi öyleyse garip açıkçası.
RGB'ye ekstra 100 vermek istemedim. Beyaz modelini aldım biraz ışıklı olsun diye. Önerilerinizden ötürü çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
@264523 Attığınız model sıvı soğutmayı bedava verseler kullanmam. Sızdırma garantisi vermeyen kıytırık bir firma. Sistemi çöp etse parasını kimden alacaksınız?

Haklı olabilirsin fakat bu soğutucuya birden fazla bilindik mark basıldığına göre bir sorun olacağını sanmıyorum.
 
Merhabalar bugün geldi fakat içinden LGA 115x bracket çıktı. Amd için çıkmıyor değil mi normal olarak?
 
30 derece havada boşta 36 derece. Stokta bu veri 51 derece felandı en iyi ihtimalle. (Bu arada macun namına bir şey kalmamış üstünü silmeme gerek bile kalmadı işlemcinin. Yükte 56 dereceyi gördü en fazla 64 kişilik Battlefield 4 oynadım. Stok fanda bu durum 74 derece filandı. Yaklaşık 20 derecelik bir katkı çok ama çok iyi. Önerileriniz için tekrardan teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı