Ryzen 5 1600 AF MSI GTX 1660S sistem nasıl?

M.Arda Solmaz

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
1.624
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler sistem parcalarim şöyle.

-Rzyen 5 1600 AF.
-Gigabyte B450M S2H.
-2*8 Adata Gammix D30 3000MHz.
-MSI GTX1660 Super Gaming X GDDR6.
-Kingston 240 GB SSD.
-FSP 600 Watt.
-1TB SSD.

Beyler sizce bu sistem kac sene gider?
 
Öncelikle merhaba Ultra ayar takıntın varsa 2-3 yıl. Ultra ayar takıntım yok performans yetmeyince ayarlardan kısarım diyorsan 5 ila 7 sene götürecektir.

Ultra ayar takintim su derecede var. Mesela Forza Horizon 4'ü Ultra oynatsin. Ama söyle bir düsüncem de var zaten Forza 4 bayağı gelismis bir oyun ondan daha yüksek grafikler 2K veya 4K zaten sonrasi da vr. Ben iste 2K 4K ve VR oynamam hastasi degilim.
 
Parçalar kaliteli ve güzel ama kasa nedir? Sisteminiz kaç sene götürür diye birşey diyemeyiz. Ultra ayar oynama takıntın yoksa arkadaşın dediği gibi 5 sene bence götürür. Ama çok oyun oynamazsan seni 10-15 sene götürür. Benim neredeyse 10 senelik laptopum var hala kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Düzgün bakılan bilgisayar bence asla bozulmaz.
 
Ultra ayar takıntın varsa 2-3 yıl sonra sistem yükseltme ister.
Yalnız o ekran kartının soğutması dehşet. Yani 2 sene sonra overclock yapıp 3 sene daha kullanabilir. Ayrıca Ultra ayar takıntısı varsa bile net bir şey söylemek zor, Battlefield 1'de Ultra takıntın olmasıyla Battlefield 5'te Ultra takıntın olması farklı şeyler. Sorulacak soru "Yeni çıkacak oyunları oynamayı düşünüyor musunuz yoksa CS:GO gibi rekabetçi oyunlar mı oynayacaksınız?" veya "Hangi oyunları uzun vadede oynamayı düşünüyorsunuz?" olmalıdır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı