Ryzen 5 1600 AF RX 580 8G sistem 3500 TL'ye alınır mı?

qbK

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşım bulunduğu yerde ikinci el olarak bir sistem bulmuş. 3500 TL’de anlaşmışlar. Ürünlerin hepsinin en az 1 yıl garantisi duruyormuş.
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 1600 AF.
MSI Core Frozr L işlemci soğutucusu.
Gigabyte B450 GAMING X anakart.
Kingston 2x8 3000 MHz Dual RAM.
Sapphire RX 580 8 GB Nitro+ Special Edition.
Power Boost mesh ön panelli 500W 80+ PSU’lu RGB kasa.
Samsung 860 Evo 250 GB SSD.
Bana fiyat makul gibi geldi. PSU dışında parçalar iyi görünüyor. Fikirleriniz neler?

Sistem gayet güzel.
R5 1600 AF.
B450 GAMING Plus Max.
Gigabyte Aorus RX580 garantili olarak 950 TL'ye almmıştım.
Dark Guardian.
Cooler Master V750 80+ Gold ikince el 256 TL'ye almıştım.
SSD yoktu 500 GB eski bir HDD ile vermiştim.
Neo Forza 3200MHz 2x8 16 GB.
5000TL'ye bir de yanında 150TL'lik bir monitör fiyatta dahil gayet güzel fiyat kaçırma.

fiyat makul mu ? o paraya nerdeyse bedava olmuş ancak beni düşündüren bir nokta var satmak istese bence en az 1000tl fazlasına da çok rahat satar sistemi satacak kişi. sistemin ben kesinlikle bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum eğer satacak kişi hayır vb. işlemiyorsa. stres testlerine vb. sokmadan ücret ödemesi yapmayın

Fiyat makul mu? O paraya neredeyse bedava olmuş ancak beni düşündüren bir nokta var satmak istese bence en az 1000TL fazlasına da çok rahat satar sistemi satacak kişi. Sistemin ben kesinlikle bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum eğer satacak kişi hayır vb. işlemiyorsa. Stres testlerine vb. sokmadan ücret ödemesi yapmayın.

Bence de almazsa ben alabilirim 3500TL'ye.

fiyat makul mu ? o paraya nerdeyse bedava olmuş ancak beni düşündüren bir nokta var satmak istese bence en az 1000tl fazlasına da çok rahat satar sistemi satacak kişi. sistemin ben kesinlikle bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum eğer satacak kişi hayır vb. işlemiyorsa. stres testlerine vb. sokmadan ücret ödemesi yapmayın

Tanıdık birisi olduğu için fiyatta güzellik yapmış. Tabi ki gidip kontrol edecek almadan, önerdiğiniz testler falan var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı