Ryzen 5 1600 AF sistem için bellek önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam Mobile Steam PUBG'den daha çok hoşuma gidiyor o sebepten Mobile oynamak için topluyorum

Bir de Mobile için 8 GB RAM yeterli olur mu acaba sizce?

Olur ya ama hiç başka oyun oynamayacak mı öyle düşünmek gerek artık yeni oyunlara 8 GB yetersiz gelmeye başlıyor standart 16 GB olacak yavaş yavaş.

Aynen hocam daha çok PlayStation oynayan biriyim. PUBG Mobile sevdiğimden dolayı ondan başka oyun arayacağımı düşünmüyorum, şu anki kasam fi tarihinden kalma bir kasa olduğu için hem yenileyeyim, hem de PUBG Mobile oynatan bir sistem olsun istiyorum.

Aslında sadece PUBG Mobile oynayacaksan o ekran kartına gerek yok.

1650 Super'den düşük olarak alınabilecek tek kart RX570. O da fiyatından dolayı. Sadece PUBG Mobile oynayacaksan RX570 alınabilir. Aslında RX570 bile PUBG Mobile için çok güçlü ama daha alt taraftaki kartlar fiyatını haketmiyor. RX570 alırsan yaklaşık 200 lira kar edersin. Ama unutma 1650 Super çok daha güçlü RX570'den.
8GB RAM PUBG Mobile için yeterlidir.
F/P bir anakart.

PUBG Mobile için --> RX570, 8 GB RAM, B450 S2H.

PUBG Steam için --> 1650 Super, 2x8 GB RAM, B450 S2H ( yeterli mi yoksa B450 Aorus Elite daha mı iyi olur )

Böyle bir şey anladım hocam doğru mudur?

Hemen hemen öyle. Başka oyunlar da oynayacaksan 1650S, sadece PUBG Mobile için RX570. Bu arada RX570, PUBG oynatacak kadar güçlüdür. Yanlış bir algı oluşmasın. Ama farklı oyunlar oynayacaksan kesinlikle 1650S'den şaşma.

Hatta sana şöyle bir şey söyleyeyim, Sadece PUBG Mobile için 2. el, 300-400'e alacağın RX560 bile yeterlidir.

Bu arada B450M S2H yeterlidir.

Bu söyleyeceğimin çok olacağını sanmıyorum ama yine de aklımda bulunsun diye soruyorum hocam. Ola ki ilerleyen dönemlerde sistem yükseltmek istesem B450M S2H anakart bunun için uygun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…