Ryzen 5 1600 AF Sisteme RAM Önerisi

Cideli

Centipat
Sadece Ryzen odaklı RAM önerisi 1X8.
B450M S2H.
R5 1600 AF.
RX570 8 GB.
AMD Ryzen vs odaklı RAM almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum 1x8GB.
(Bazı kişilerde bazı RAM'ler çalışmıyor bu parçalar ile o yüzden AMD odaklı veya Ryzen odaklı RAM arıyorum)
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir RAM'in yanına takmayacaksınız değil mi?

Bütçeniz nedir?
Tek slot hocam 1x8
Max 320
(Yeterki sistemimde sorunsuz bir şekilde çalışıp bana görüntü vs versin yeter :( çok üzdü beni corsair ram
Senin anakartın aynısı arkadaşta var bu RAM ile kullanıyor bir sorun yok.
Sorunsuz bir şekilde monitöre görüntü vs veriyorsa alicam.

Tek slot hocam 1x8
Max 320
(Yeterki sistemimde sorunsuz bir şekilde çalışıp bana görüntü vs versin yeter :( çok üzdü beni corsair ram

Sorunsuz bir şekilde monitöre görüntü vs veriyorsa alicam.
Hocam arkadaşa topladık aynı böyle sadece onun işlemci 2600 gerisi aynı sorunsuz kullanıyor yani bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İsterseniz anakartınızın uyumluluk listesine bakabilirsiniz.

2x4 almanı öneririm çift kanal olmuş olur eğer ilerde yükseltceksen 1x8 al sonra para biriktirip 1x8 al ama tek kanal kullanma fps kaybı büyük olur

2x4 almanı öneririm çift kanal olmuş olur eğer ilerde yükseltceksen 1x8 al sonra para biriktirip 1x8 al ama tek kanal kullanma fps kaybı büyük olur
Hocam maks 2 aya 2.rami alacağım oyüzden 1x8 bakıyorum(monitöre görüntü gelsin de ve sorunsuz bir şekilde hatasız kullanabileceğim ram arıyorum uzun ömürlü

Hocam maks 2 aya 2.rami alacağım oyüzden 1x8 bakıyorum(monitöre görüntü gelsin de ve sorunsuz bir şekilde hatasız kullanabileceğim ram arıyorum uzun ömürlü
8x2 yapmanız daha iyi olur eğer 4x2 yaparsanız anakartta yuva kalmaz yükseltemezsiniz 8GB yetniyor şu anda 8 alın ilerde 8 daha ekleyin.

8x2 yapmanız daha iyi olur eğer 4x2 yaparsanız anakartta yuva kalmaz yükseltemezsiniz 8GB yetniyor şu anda 8 alın ilerde 8 daha ekleyin.
Hocam corsair vengance lpx 1x8 ram ile monitöre görüntü alamadım şuan ram alamaya korkuyorum sanki yeni ram alacağım zaman oda monitöre görüntü gelmiyecek gibi hissediyorum sinerji bilgisiyar kingston ram önerdi ne diyorsun? Kesin sorunsuz çalışır dediler (işlemciyi ordan aldım.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı