Ryzen 5 1600 AF Ve RX 570 Pulse ITX Uyumu

alperanaz07

Centipat
selamlar herkese almak istediğim parçalar aşağıdadır. Önerilerinizi bekliyorum, kampanyalı olarak hangi sitelerden alabilirim? Parçaları değiştirmeli miyim? Vs.

-Ryzen 5 1600 AF işlemci (fiyatına göre en iyisi bence)
-RX 570 Pulse ITX (daha ucuz olduğu için çift fanlıyla arasında çok fark olur mu? Isınma ve FPS açısından parasına göre bu alınabilir mi?)
-8 GB Corsair Vengeance 3000 MHz RAM-
-Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) anakart-(500 TL'ye daha iyisi olabilir mi?)
-240 GB SSD (marka önerisi fiyat performans?)
-Kasa+PSU (konusunda bir bilgim yok fiyatına göre alabilceğğim RGB kasa önerilerinizi bekliyorum bu sisteme uygun PSU Watt ne olmalıdır?)
-Monitör 75 Hz bütçe: 700 TL (bütceme göre sizce en iyi mönitör hangisidir?

Son olarak bu sistem yaklaşık 4500 TL istiyor, bu sistemi almayıp Ryzen APU sistem kurmak mantıklı mı? CS:GO ve LOL için darboğaz yapmadan akıcı oyun oynamak için?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum...

APU sistem bana göre çok mantıklı. Bende bir ara alacaktım. İlk başta hafif oyunlar oynarım diye düşünmüştüm. Rekabetçi oyunlar, optimizasyonu iyi oyunlar falan. Sonra ekran kartı alırım rahat rahat kullanırım diye düşünmüştüm. Ama bu sistem çok daha iyi. 700 TL olarak şimdilik bir şey öneremem. LG monitörler bazen 700 TL'ye düşüyor, onları takip edin. Ekran kartını sinerji üzerinden alın.

Ryzen 5 2400 g +16 gb ram dual channel ile cs go ve lol oynanabilir mi akıcı bir şekilde?Eğer oynanırsa hiç ekran kartlı sisteme girmeyeyim daha sonra alırım bütçeden dolayı kullanan varsa böyle bir sistem yardımcı olur mu?

teşekkürler yardımlar için
son olarak kasada çok kararsızım maks 300-350 tlye alacağım rgb kasa önerisi var mıdır?
F/P olarak bu gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı