alperanaz07
Centipat
selamlar herkese almak istediğim parçalar aşağıdadır. Önerilerinizi bekliyorum, kampanyalı olarak hangi sitelerden alabilirim? Parçaları değiştirmeli miyim? Vs.
-Ryzen 5 1600 AF işlemci (fiyatına göre en iyisi bence)
-RX 570 Pulse ITX (daha ucuz olduğu için çift fanlıyla arasında çok fark olur mu? Isınma ve FPS açısından parasına göre bu alınabilir mi?)
-8 GB Corsair Vengeance 3000 MHz RAM-
-Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) anakart-(500 TL'ye daha iyisi olabilir mi?)
-240 GB SSD (marka önerisi fiyat performans?)
-Kasa+PSU (konusunda bir bilgim yok fiyatına göre alabilceğğim RGB kasa önerilerinizi bekliyorum bu sisteme uygun PSU Watt ne olmalıdır?)
-Monitör 75 Hz bütçe: 700 TL (bütceme göre sizce en iyi mönitör hangisidir?
Son olarak bu sistem yaklaşık 4500 TL istiyor, bu sistemi almayıp Ryzen APU sistem kurmak mantıklı mı? CS:GO ve LOL için darboğaz yapmadan akıcı oyun oynamak için?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum...
-Ryzen 5 1600 AF işlemci (fiyatına göre en iyisi bence)
-RX 570 Pulse ITX (daha ucuz olduğu için çift fanlıyla arasında çok fark olur mu? Isınma ve FPS açısından parasına göre bu alınabilir mi?)
-8 GB Corsair Vengeance 3000 MHz RAM-
-Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) anakart-(500 TL'ye daha iyisi olabilir mi?)
-240 GB SSD (marka önerisi fiyat performans?)
-Kasa+PSU (konusunda bir bilgim yok fiyatına göre alabilceğğim RGB kasa önerilerinizi bekliyorum bu sisteme uygun PSU Watt ne olmalıdır?)
-Monitör 75 Hz bütçe: 700 TL (bütceme göre sizce en iyi mönitör hangisidir?
Son olarak bu sistem yaklaşık 4500 TL istiyor, bu sistemi almayıp Ryzen APU sistem kurmak mantıklı mı? CS:GO ve LOL için darboğaz yapmadan akıcı oyun oynamak için?
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum...