Ryzen 5 1600 AF'den 3600'e geçmek doğru mu?

Spartacus 58

Hectopat
Ekran kartım 2060. tam performans besleniyor fakat daha çok FPS almam için işlemciyi yükseltsem oyunlarda ne kadar bir performans artışı alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudur tek çekirdeği daha yüksek 3600'ün ama sizin sisteminizde o kadar fark olmayacaktır testlerde 2080 Ti gibi güçlü kartlar kullanılıyor o yüzden fark artıyor zaten 2 işlemci de 2060'ı besliyor.

Aynı ekran kartı ile olanlara baktım adam low da 150 alıyor 3600 ile ben 120 falan mesela
Ayar yükseltirse o fark kapanır zaten. Gereksiz bir aksiyona girmiş olursun. 2060'da low ayarlara veya hd çözünürlüğe falan düşmedikçe çok bir fark görmezsin, hatta hiç görmeyebilirsin.

Ayar yükseltirse o fark kapanır zaten. Gereksiz bir aksiyona girmiş olursun. 2060'da low ayarlara veya hd çözünürlüğe falan düşmedikçe çok bir fark görmezsin, hatta hiç görmeyebilirsin.
Himm anladım gereksiz o zaman şuan için 4000 serisi beklemek lazım sanırım b450m anakartim zaten destekliyor diye biliyorum
Zaten ayarları low çekince öyle bir fark açılıyor en yüksek ayarlarda nerdeyse eşitler az fark ile benim ekran kartimda low da besleniyor fakat işlemcinin oyun performansının etkisinden oluyor bu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı