İyi bir satıcıya denk gelirsen çıkıyor genelde İtopya gibi sitelerden alırsın çıkıyor.
Haklısınız hocam yanlış bi örnekleme oldu ama kısaca güvenilir sitelerden alınırsa çıkıyoritopya iyi satıcı kategorisine girmez giremez yaptıkları ortadadır.
Haklısınız hocam yanlış bi örnekleme oldu ama kısaca güvenilir sitelerden alınırsa çıkıyor
Mesajı güncelleyinki insanlar mağdur olmasın ve insanları mağdur eden kişilere gün doğmasın![]()
Güvenilir değil mi? Ee orayı öneriyorlar hep. Olau nedir? Ben alacak olsam Vatan'dan alırım orası ayrıda sebebini merak ettim
Yakın zamanda yaşattıkları ortada ve az sayıda da değil ürünü ne kargoya veriyorlar ne de iade alıyorlar günler sürüyor hepsi müşteri hizmetlerine ulaşmak bir cevap almak işlem yaptırmak günlük 3-4 saat abartmıyorum o sıkıntıyı yaşayanlardan biri olarak söylüorum telefonu kapatmalar mı öyle böyle deyip sizi oylamalırımı say say bitmez ürünü geri aldıklarında para iadesi için bekletmeleri mi yoksa ürün geldi nerede bilmiyoruz öteki birimimiz işlem yapacak sonra biz vs..
Özet alternatif yerlerden ürün alınır az bir fiyat farkı varsa da yine fazla verilir başka yerden alınır çok kaçırılmaz denilecek bir fırsat varsa riske girilir aksini söyleyen kişileri anlamak güç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.