Satılık Ryzen 5 1600 - GTX 1060 ederi nedir?

Sadece Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 6GB olarak bakıyorsunuz. Marka modellerine bakmıyorsunuz...
Bakıyorum, yine aynı fiyatı veriyorum. Taban fiyat 2300TL. Tavan fiyatı alıcının bilincine bağlı. Kanımca 2500TL gayet uygun ve değerinde bir fiyat. 2600TL-2700TL'den alıcı bulursa öpsün başına koysun satıcı arkadaş. Daha üstü verilmez, daha üstünü verenin bulunabileceği ihtimali bir sistemin fiyatını yükseltmez.

3000 olarak koy. Pazarlık vardır yaz. Pc'yi gören ölücüler bir anda yazarlar zaten. Fiyatı 2700 - 2500 e kadar çekerler.
Bakıyorum, yine aynı fiyatı veriyorum. Taban fiyat 2300TL. Tavan fiyatı alıcının bilincine bağlı. Kanımca 2500TL gayet uygun ve değerinde bir fiyat. 2600TL-2700TL'den alıcı bulursa öpsün başına koysun satıcı arkadaş. Daha üstü verilmez, daha üstünü verenin bulunabileceği ihtimali bir sistemin fiyatını yükseltmez.
Keşke bizim burda da bu sistemler bu fiyata satılsa. Bizim burda min 4000tl'den koyuyorlar.

Taş çatlasın 3000 TL eder kardeşim.
3000 TL'den koy pazarlıkla zaten düşer o fiyat ama şöyle söyleyeyim o sistemin edeceği 2500 TL'dir.

3000 olarak koy. Pazarlık vardır yaz. Pc'yi gören ölücüler bir anda yazarlar zaten. Fiyatı 2700 - 2500 e kadar çekerler.

Keşke bizim burda da bu sistemler bu fiyata satılsa. Bizim burda min 4000tl'den koyuyorlar.
Satıcıyla güzel dille konuşmak da önemli. Ben de 1 liradan sattığımı letgoya 2 liraya koyarım. Elden alışverişte alıcıyla uğraşmak, hele bir de bilgisizse çok can sıkıyor. Mesaja göre muamele yapıyorum ciddi ciddi.

Ne yapıp edip bu bilgisayarı düzeltmeliyim o zaman. Eğer ki parça parça satış yapacak olursam gönderi paylaşırım yine. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Bilgisayarımı düzelttim arkadaşlar. Parçalar ya da sistem satılık değildir. Umutlandırdığım arkadaşlar var ise özür diliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı