Sadik Efendi
Centipat
Güzel bir sistem olmuş keşke bende de olsa![]()
Bir berberde 3 ay boyunca çalışıp elde edebilirsin ve keşke demene gerek bile kalmaz.
Güzel bir sistem olmuş keşke bende de olsa![]()
İki model arasında çok ciddi bir fark olacağını sanmıyorum, ucuz olanı tercih etmenizi öneririm ancak inno markasının servis konusunda ne durumda olduğunu bilmiyorum, bu konuda bilgi edinmenizi öneririm.ben de aynı sitemi topluyorum fakat inno3d gtx 1650 super ile msi ventus xs arasında kaldım hangisi doğru seçim olur
![]()
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
R5 1600 ve inno3d 1650 super bugün kurdum ve parçaları birleştirdim. 16gb 3200mhz Ram var. Full ultra ayarlar ile Witcher 3'te 45-60 fps arası geziyor.ben de aynı sitemi topluyorum fakat inno3d gtx 1650 super ile msi ventus xs arasında kaldım hangisi doğru seçim olur
![]()
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.