Tgyokty
Megapat
- Makaleler
- 6
Daha fazla
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu pandemili günlerde öncelikle herkese sağlık sıhhat diliyorum. Mevcut işlemcimle alakalı sorularım olacak size. Yanıtlarsanız çok makbule geçecek
Halihazırda sistemden veya işlemciden şikayetçi değilim, sıkıntım performans değil. Ekran kartı olmadan da görüntü almak istiyorum. Bu sebeple işlemciyi değiştirmem lazımmış. Dahili ekran kartı barındıran anakartlar yokmuş dedi birkaç arkadaş. İşlemciyi değiştirmek lazımmış.
1- AMD Ryzen 5 1600 12 nm işlemcimi Ryzen 5 3400G Vega 11 ile değiştirsem uyum veya herhangi bir problem yaşar mıyım?
2- veya hangi işlemci ile değiştirebilirim?
3- 3400G olmaz diyorsanız işlemcimi hangi yeni bir işlemci ile değiştirmeliyim?
4- bütçem yok denecek kadar az, elimdeki işlemciyi ortalama kaç TL'ye satabilirim?
Elimdeki işlemciyi satarsam üstüne bir miktar para koyup alabilirim.
Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Halen kullanmakta olduğum sistemimi ekte paylaştım.
Halihazırda sistemden veya işlemciden şikayetçi değilim, sıkıntım performans değil. Ekran kartı olmadan da görüntü almak istiyorum. Bu sebeple işlemciyi değiştirmem lazımmış. Dahili ekran kartı barındıran anakartlar yokmuş dedi birkaç arkadaş. İşlemciyi değiştirmek lazımmış.
1- AMD Ryzen 5 1600 12 nm işlemcimi Ryzen 5 3400G Vega 11 ile değiştirsem uyum veya herhangi bir problem yaşar mıyım?
2- veya hangi işlemci ile değiştirebilirim?
3- 3400G olmaz diyorsanız işlemcimi hangi yeni bir işlemci ile değiştirmeliyim?
4- bütçem yok denecek kadar az, elimdeki işlemciyi ortalama kaç TL'ye satabilirim?
Elimdeki işlemciyi satarsam üstüne bir miktar para koyup alabilirim.
Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Halen kullanmakta olduğum sistemimi ekte paylaştım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: