Anlıyorum da sıfırı var mıdır ? ya da güvenilir bir site önerebilir bilen arkadaşlar diye soru sordum. Şu an güncel bir işlemci olsa giderim en bilindik yerden alırım ama ne yazık ki değil. Arkadaşın soru sorma şekli çok alevli ben zaten anlamıyorum genel olarak bu insanlar neden böyle bir ters ?@zorganabi böyle bir soru için konu açılır mı demek istiyor. İnternetten alabilirsiniz, teknoloji mağazalarından alabilirsiniz, böyle bir soru için konu açmaya gerek yok ki?
Vatan bilgisayardan (biraz pahalı olabilir), itopya'dan, teknobiyotik'ten, incehesap'tan sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz.Bu işlemciyi nereden temin edebilirim?
Bende itopyada satılanlar revizyonlu diye biliyorum. Ama yanlış biliyor olabilirim.AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci bu siteden alabilirsiniz, gayet güvenlidir. Sanırsam burada satılan R5 1600'ler B2 revizyon. Yani R5 2600 gücünde. Ama isterseniz almadan önce site ile iletişime geçip sorun.
Almadan önce site ile iletişime geçip sormakta fayda var.Bende itopyada satılanlar revizyonlu diye biliyorum. Ama yanlış biliyor olabilirim.
Çok teşekkür ederim, artık her bildirim geldiğinde biri tersledi mi yine acaba diyorum kendi kendime.AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci bu siteden alabilirsiniz, gayet güvenlidir. Sanırsam burada satılan R5 1600'ler B2 revizyon. Yani R5 2600 gücünde. Ama isterseniz almadan önce site ile iletişime geçip sorun.
Tamamdır bakacağım.İncehesap, Sinerji ve Teknobiyotik revizyonlu satıyor. Ben Teknobiyotik'ten almanızı önermem. Diğer iki siteden almalısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.