Ryzen 5 1600 işlemci nereden alabilirim?

@zorganabi böyle bir soru için konu açılır mı demek istiyor. İnternetten alabilirsiniz, teknoloji mağazalarından alabilirsiniz, böyle bir soru için konu açmaya gerek yok ki?
Anlıyorum da sıfırı var mıdır ? ya da güvenilir bir site önerebilir bilen arkadaşlar diye soru sordum. Şu an güncel bir işlemci olsa giderim en bilindik yerden alırım ama ne yazık ki değil. Arkadaşın soru sorma şekli çok alevli ben zaten anlamıyorum genel olarak bu insanlar neden böyle bir ters ?

Bu işlemciyi nereden temin edebilirim?
Vatan bilgisayardan (biraz pahalı olabilir), itopya'dan, teknobiyotik'ten, incehesap'tan sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz.
AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci bu siteden alabilirsiniz, gayet güvenlidir. Sanırsam burada satılan R5 1600'ler B2 revizyon. Yani R5 2600 gücünde. Ama isterseniz almadan önce site ile iletişime geçip sorun.
Bende itopyada satılanlar revizyonlu diye biliyorum. Ama yanlış biliyor olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı