Ryzen 5 1600 işlemci nereden alabilirim?

Bu konuyu açmak için bu sitenin varlığından haberiniz olmaması gerek. Buraya konu açmayı düşünen herkesin öncesinde internette araştırma yapıp sonradan bu ve benzeri sayfalara gelmesi gerek. Böyle konuların onaylanmaması gerek. Ayrıyetten "noktalama işaretinden önce kullanılan boşluk" sebebinden birkaç kez ceza almış birisi olarak arkadaşın hala yazabildiğini gördüğüm için şaşkınım.

@zorganabi seninle diyaloğu uzatmak istemiyorum. Sorun başka yerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu açmak için bu sitenin varlığından haberiniz olmaması gerek. Buraya konu açmayı düşünen herkesin öncesinde internette araştırma yapıp sonradan bu ve benzeri sayfalara gelmesi gerek. Böyle konuların onaylanmaması gerek. Ayrıyetten "noktalama işaretinden önce kullanılan boşluk" sebebinden bir kaç kez ceza almış birisi olarak arkadaşın hala yazabildiğini gördüğüm için şaşkınım.

Ne alaka ya? Arkadaş iyi ki konuyu açmış. Revizyonlu modelden haberi yokmuş veya bir kaç yerden duymuştu emin olmak için açtı. Aynı paraya neredeyse R5 2600 performansı alacağını öğrenmiş oldu. Hemen agresif bir tavır sergilemeye gerek yok.

Bu konuyu açmak için bu sitenin varlığından haberiniz olmaması gerek. Buraya konu açmayı düşünen herkesin öncesinde internette araştırma yapıp sonradan bu ve benzeri sayfalara gelmesi gerek. Böyle konuların onaylanmaması gerek. Ayrıyetten "noktalama işaretinden önce kullanılan boşluk" sebebinden bir kaç kez ceza almış birisi olarak arkadaşın hala yazabildiğini gördüğüm için şaşkınım.

Beyefendi o zaman başlığı raporlayın yapılması gerekli bir işlem var ise yapsınlar. Öncesinde internetten araştırma yaptım kesin bir sonuç bulamadığımdan ötürü konu açma gereği duydum sağ olsun arkadaşlar gayet de yardımcı oldular.

Bu tarz konular açılabilsin diye yok mu bu forum? Herkesin sizin deneyimlediğiniz şeyleri deneyimlemediğini, burada da sizin deneyimlerinizden faydalanmak için bulunduklarını unutmayıp empati kurmak ve buna göre de cevap vermek gerekiyor.
Size çok basit gelen bir şey başkası için çok büyük bir seçim, çok büyük bir karar olabilir, buna göre yorumlamak şart.
Ryzen 1600 alabileceğim güvenilir firma tavsiyesi istiyorum yazsaydı daha mı az rahatsız olunacaktı?
Benim gözümde başlık ile bu yazdığım arasında hiçbir fark yok. Ryzen 1600 için firma tavsiyesi isteniyor, bilgim varsa yazarım yoksa yazmam, size de aynısını yapmayı tavsiye ederim, her defasında konudan sapılıp gereksiz diyaloglara sebep oluyor bu yaptığınız ve hem başlığa yardım etmeye çalışanın hemde başlık sahibinin konuyu takip etmesi zorlaşıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı