Gamecase Tropicano 8307 4X120 Mm Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
O ekran kartı alınmaz o parayı verip, SSD ve kasa bilemem PSU kötü. Konuna baktım tam olarak ne istiyorsun bilemedim ama önerilen PSU SSD vs. daha iyi duruyor.
O ekran kartı alınmaz o parayı verip, SSD ve kasa bilemem PSU kötü. Konuna baktım tam olarak ne istiyorsun bilemedim ama önerilen PSU SSD vs. daha iyi duruyor.
Bence en ucuza APU sistem dizmeye çalışman daha iyi olur ekran kartı fiyatları yüksek 2.el bulursan ucuza toplayabilirsin ya da hazır sistem ama o fiyata da düzgün ekran kartlı hazır sistem kaldı mı Bilemiyorum.
Bence en ucuza APU sistem dizmeye çalışman daha iyi olur ekran kartı fiyatları yüksek 2.el bulursan ucuza toplayabilirsin ya da hazır sistem ama o fiyata da düzgün ekran kartlı hazır sistem kaldı mı Bilemiyorum.
Bence en ucuza APU sistem dizmeye çalışman daha iyi olur ekran kartı fiyatları yüksek 2.el bulursan ucuza toplayabilirsin ya da hazır sistem ama o fiyata da düzgün ekran kartlı hazır sistem kaldı mı bilemiyorum.
Hocam bir sorum daha olacakdı şimdi ben i3 10100F RX 550'li sistem toplayacağım ya ben onun yerine APU sistem topladam mesela 5600Gli bir sistem toplasam 32 GB RAM'ı olsa ekran kartlı sistemden daha fazla FPS alır mıyım?
Hocam bir sorum daha olacakdı şimdi ben i3 10100F RX 550'li sistem toplayacağım ya ben onun yerine APU sistem topladam mesela 5600GLI bir sistem toplasam 32 GB RAM'ı olsa ekran kartlı sistemden daha fazla FPS alır mıyım?