Ryzen 5 1600 RX 590 anakart önerisi

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Sistem şu şekilde;

Ryzen 5 1600 (Revizyon modeli 2600 performansı)
Sapphire RX 590 Nitro+
2x8 GB 3000MHz Team Group T-Force Vulcan TUF Ram
Sandisk SSD Plus 240 GB
Corsair Spec Delta Kasa, kasayla tümleşik 550W 80+ PSU

Bu sisteme fiyatı 400-500 TL civarında bir anakart önerir misiniz? İleride belki ihtiyaç olursa OC işine girebilirim.

Anlaşılmayacak kadar küçük farklar olduğunu duydum. Ryzen 5 2600 yanılmıyorsam 900 TL civarında. Ben N11 kuponuyla beraber 500 TL ye Ryzen 5 1600 Revizyonlu satın aldım.

B350 yonga seti ile B450 yonga setinin arasında ne gibi farklılıklar mevcut?
Eğer overclock yapacaksanız A320 yonga setli anakart almayın bunu bir belirteyim dedim. Sorunuza gelecek olursak. Yanlış bilmiyorsam eğer senin topladığın sistemde B350 ile B450 yonga setleri arasında çok bir fark olmaz.

Eğer overclock yapacaksanız A320 yonga setli anakart almayın bunu bir belirteyim dedim. Sorunuza gelecek olursak. Yanlış bilmiyorsam eğer senin topladığın sistemde B350 ile B450 yonga setleri arasında çok bir fark olmaz.

B450 yonga setinde overclock yapabildiğimiz biliyorum. Peki B350 yonga setinde overclock yapabiliyor muyuz?

Sanırım bu anakartı alacağım. Bu anakartı kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara sorum var. Bu anakart çok yüksek miktarlarda olmayacak şekilde ufak OC'lerde problem yaşatır mı bana?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı