Ryzen 5 1600 Sistem FPS Sorunu

sngzrsslm

Femtopat
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım. Tüm parçalar sıfır.
BIOS ekran kartı vb. bütün Driver güncellemelerini yapıp gerekli olan tüm programları kurdum. Format atıp tekrar denedim fakat sonuç hep aynı.
En düşük ayarlarda bile FPS 27-32 civarı.
Sistem bilgileri;
İşlemci= AMD Ryzen 5 1600 six Core 3.20 GHz.
Anakart= A320MH Gigabyte.
RAM =16 GB.
Ekran kartı= 8 GB AMD RX 570.
2 TB harddisk ve 250 GB SSD.
-----Yardımcı olursanız sevinirim-----

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ekran kartı kullanmıyormusun.
Power Kaç watt ?
1595366838669.png

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-07-22 at 00.23.07.jpeg
    WhatsApp Image 2020-07-22 at 00.23.07.jpeg
    1,4 MB · Görüntüleme: 113
Koku geliyor deyince direk PSU geliyor. Kasanın alt kısmında bulunan üzerinde fanı olan parça. Onun üzerindeki yazıları çekebilir misiniz? Markası ve değerleri öğrenirsek yardımcı olabiliriz.

GPU %99 kullanılıyor bir sorun yok gibi duruyor. Başka bir oyunda deneme şansın var mı? Yada ayarları ultraya getirip.
1595369066492.png

şöyle bir şey yaptım. kusura bakmayın pek bir bilgim yok pc hakkında
Koku geliyor deyince direk PSU geliyor. Kasanın alt kısmında bulunan üzerinde fanı olan parça. Onun üzerindeki yazıları çekebilir misiniz? Markası ve değerleri öğrenirsek yardımcı olabiliriz.
kasanın dip kısmında yer aldığı için gözükmüyor PSUm budur

Aynı sistemden bende de mevcut. Burada gözüme takılan ekran kartının tam yükte 67 watt çekmesi. benimki oyunlarda tam kullanımda 140 watt kadar çekiyor. PSU'dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı