Ryzen 5 1600 sistem reset atma sorunu

Öncelikle Wattman sorununu aşabildin mi o önemli. Geriye kalan her şey normal. GPU sıcaklığını düşürmek istiyorsan kasanın içini daha serin tutman gerekiyor. Ekran kartı fanlarını kapatacak kablo PCI-e kartı vs. olmasın. Fanlar rahatça ızgaraya tahliye edeceği havayı almalı. Wattman sorunu oldukça pis bir sorundur. Ben daha önce bu sorunu önceki sürücüye geri dönerek çözdüm. Sen ise 17.5.1 sürüme yükleyerek çözebilirsin. Ek olarak başka sorunun varsa belirt yardımcı olalım.

Fanın devreye girmesi normal. Ekran kartınızı yük altında bırakıyor. Sıcaklık ve FPS değerleri normal. :)

Benden de daha bilgili bir arkadaşımızda bakmasında fayda var tabikide.
Hocam sizlerde bakabilir misiniz? @Neurevt @BERWAR
İşte kapanma sorunu yaşadığım zamanlar devreye girmiyodu sanırım :) Valla çok iyi olur ekran kartı 2-3 günlük sorun varsa zaman kaybetmeden değiştirsem iyi olacak :) Teşekkürler bu arada dostum :) @Hic @Neurevt @BERWAR

Öncelikle Wattman sorununu aşabildin mi o önemli. Geriye kalan her şey normal. GPU sıcaklığını düşürmek istiyorsan kasanın içini daha serin tutman gerekiyor. Ekran kartı fanlarını kapatacak kablo PCI-e kartı vs. olmasın. Fanlar rahatça ızgaraya tahliye edeceği havayı almalı. Wattman sorunu oldukça pis bir sorundur. Ben daha önce bu sorunu önceki sürücüye geri dönerek çözdüm. Sen ise 17.5.1 sürüme yükleyerek çözebilirsin. Ek olarak başka sorunun varsa belirt yardımcı olalım.
Hocam Wattman sorunu yazılımsal olarak geliyor bana. Çünkü Need For Speed 2012 gibi eski bir oyunda o hatayı veriyordu. Sniper Elite 3 te vermedi Sırada Call Of Duty Advanced Warfare var. Onu da bir test edeyim. Şu anlık bir sorun yok. Buraya geribildirimde bulunurum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. @Hic @Neurevt

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı