Ryzen 5 1600 sistemde Chrome aşırı yavaşladı

Arkadaşlar merhaba, ben 2018'in eylül ayında yeni bir Gaming PC aldım. Bir süre boyunca gerçekten çok iyi bir şekilde çalışıyordu.
Aslında hala gayet iyi. Şimdi benim sorunuma gelelim. Bilgisayarı kullanırken, örneğin Google Chrome'da arama çubuğuna bir şey
Yazarken yazdığım zamana göre çok geç gittiği gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Aynısı Mouse'un Scroll'unda da geçerli. Herhangi
Bir internet sitesinde Scroll'u aşağı oynattığımda gitmesi çok zaman alıyor. CPU: Ryzen 5 1600, GPU: RX580 8 GB ana kart: B450M PRO
Bir tane 8 GB RAM kullanıyorum 3000'de. Depolama birimi olarak sadece 480GB'lık bir SSD var ama zaten fazla bir şey yüklemedim.
Lütfen beni bu durumdan kurtarın, bu yazı bile geç geliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben 2018'in eylül ayında yeni bir Gaming PC aldım. Bir süre boyunca gerçekten çok iyi bir şekilde çalışıyordu.
Aslında hala gayet iyi. Şimdi benim sorunuma gelelim. Bilgisayarı kullanırken, örneğin Google Chrome'da arama çubuğuna bir şey.
Yazarken yazdığım zamana göre çok geç gittiği gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Aynısı Mouse'un Scroll'unda da geçerli. Herhangi.
Bir internet sitesinde Scroll'u aşağı oynattığımda gitmesi çok zaman alıyor. CPU: Ryzen 5 1600, GPU: RX580 8 GB anakart: B450M PRO.
Bir tane 8 GB RAM kullanıyorum 3000'de. Depolama birimi olarak sadece 480GB'lık bir SSD var ama zaten fazla bir şey yüklemedim.
Lütfen beni bu durumdan kurtarın, bu yazı bile geç geliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam termal macun yenilemesi ve temizlik yaptınız mı? Kaç gündür sorunu yaşıyorsunuz.

Kullandığınız uzantılar nelerdir? Ekran görüntüsü paylaşın.
Ayrıca uzantıları devre dışı bırakıp test edin.
Zararlı yazılım taramalarını gerçekleştirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı