Ryzen 5 1600 ve GTX 1050 Ti sistem CS:GO takılma sorunu

mrALBAY

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Dış Ticaret
  • Gigabyte AB350M Gaming M3
  • MSI GTX 1050 TI Gaming X OC
  • Ryzen 5 1600
  • Hyperx Predator 3000MHz 16GB
  • Xigmatek Tauro 600W
  • Crucial BX500 120GB
  • WD 1TB 7200RPM
Bilgisayarıma yeni format attım tüm driverları güncelledim oyunu HDD'ye yükledim.
Bilgisayarın tüm sıcaklık değerleri normal.
CSGO'da bomba yeyince, headshot yeyince ve Dust 2 haritasında CT bölgesinden B'ye doğru geçerken Mid Door'a bakınca anlık takılma yaşıyorum.
FPS 290'dan 60'a düşüyor.
Takılmalar düzelir diye "başlatma seçeneklerine" "-high -freq 75 +mat_queue_mode -2 -nojoy -novid" kodlarını girdim. Takılmalar düzelmedi.

20190607121816_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranınız 60 Hz ise Vsync ile 60 a sabitleyin. Sorun ortadan kalkmazsa burdan yazın.
SSD'niz varsa SSD'ye aktarıp deneyin büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Arkadaşın dediği gibi "-high" gibi bazı komutlar artık bir işe yaramıyor.

-novid -no-browser -nojoy -nod3d9ex -freq 60 +snd_use_hrtf 0

-freq'i kendi Hertz'ine göre ayarlarsın.
SSD var Windows kurulu sadece yer kısıtlı olduğu için yüklemiyorum.
Ekranınız 60 Hz ise Vsync ile 60 a sabitleyin. Sorun ortadan kalkmazsa burdan yazın.
Monitör 75Hz Vsync arkadaşların dediği gibi CSGO gibi oyunlarda Lag yapıyor.

Arkadaşlar sorun büyük ihtimal Realtek HD Audio'dan. Güncellemeden sonra Anakartın sayfasında Realtek'in Windows'a göre güncel sürümü yoktu eski sürümünü indirdim ve hem Realtek açılmıyor hem de CS'de SMG silahlarında ses kaydığı oluyor. Anakartımın sayfasında Windows'un 1809 sürümünü desteklediğini söylüyor benim Windows sürümüm 1903. Bir çözümü var mı? Realtek konusunda çok çaresizim.
Anakart: GA-AB350M-Gaming 3
Konuyu tekrar gündeme taşıyorum. Ses sürücüm güncel sorun hala devam ediyor. Ölünce, headshot yiyince 1 ya da yarım saniyelik donmalar oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı