BIOS'da overclock ayarı varsa iptal edin. XMP devrede değilse devreye sokun. Memtest86 ile bellek modüllerinizi tek modül tek modül olarak ayrı ayrı test edin. Tekrar Windows 10 x64 1709 temiz kurulumu yapıp sürücüleri buradan yükleyin. Bunları yükledikten sonra Windows Update'yi çalıştırın.
Dediklerinizi yapacağım windows10 proyu attpınız linkteki gibi daha öncesinde kurdum daha sonra oem key aktif ettim asus resmi sitesinden güncel driverleri indirdim genede mavi ekran aldım 3 5 gün oldu yapalı dediklerinizi tekrar yapacağım anakartta problem olma ihtimali varmıdır?
@Neurevt Dediklerinizi tek tek yaptım Bios'taki overclock iptal ettim daha sonra xmp aktif ettim memtest86+ ile ram testi yaptım (tek modül tek modül test ettim) resimleri paylaştım windowsu 4 gün kadar önce attığınız linkteki gibi kurup key ile aktif ettim (format atmadım) daha sonra attığınız link üzerinden indirip güncelledim eski sürümleri kaldırdım Windows Update çalıştırdım daha sonra oyuna girdim csgo'da aldığı mavi ekranı almadım şu an için sorun gözükmüyor tekrar mavi ekran verirse minidump paylaşırım bu arada çok teşekkür ederim yardımların için. Yoğun çalıştığım için deneme fırsatım olmuyor gece çalışıyorum 1 2 oyundan sonra pc kapatıyorum
(not:2.ci resimde memtesti kısa kesmek zorunda kaldım. İş'e gitmem gerekiyordu
Rica ederim. Sorun çözülmüş gibi görünüyor fakat uzun vadede bunu göreceksiniz. Format atmadım derken belirttiğim rehberlere uyarak temiz kurulum gerçekleştirdiniz mi?
Rica ederim. Sorun çözülmüş gibi görünüyor fakat uzun vadede bunu göreceksiniz. Format atmadım derken belirttiğim rehberlere uyarak temiz kurulum gerçekleştirdiniz mi?
Temiz kurulumu en son attığın minidump ve AIDA64 raporu tarihinde yapmıştım. Fazla zamanım olmadığı için format temiz kurulum yapmadım, diğer bahsettiğiniz her şeyi yaptım lakin hala mavi ekran verir. Tekrar temiz kurulum yapıp attığınız linklerini güncelleyeceğim herhangi bir sorun oldu mu size geri dönüş yapacağım, tam emin olduktan sonra sorunu çözmüş olacağız. İşten geldim akşama tekrar gideceğim, biraz istirahat etmem lazım