Ryzen 5 1600 ve GTX 1050 Ti sistem mavi ekran sorunu

SanadaYes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
  • Anakart: Asus B350M-A DDR4 3200 MHz
  • RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200Mhz CL14 1.2V AMD Ryzen Uyumlu Dual Kit RAM
  • İşlemci:Ryzen 5 1600 + kendi soğutucusu
  • SSD: Kingston HyperX 120 GB 500 okuma, 520 yazma olması lazım
  • Ekran Kartı: Asus ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
  • Power: Cooler Master 600 Watt 80 Plus kasa ile birlikte aldım
Minidump ve AIDA64 rapor paylaştım

Minidump.rar
Report.rar
@Neurevt

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken alıyorum ama sürekli değil pc ısınıyor özellikle cpu olduğu yer ne yapmam lazım 4 tane fan var ama
Bendede oluyor aynı sorun, işlemci soğutucu alabilirsin 100 TL lik soğutucu işini görecektir,olmassa OC yaptıysan (yani overclock) bilgisayarı fabrika ayarlarına çek. Bu soğutucu işini görecektir fiyatı 87 TL. Bunun dışında bilgisayarı 3 veya 6 ayda bir içini üfleme makinesi ile temizle termal macununu sür kesinlikle düzelecektir.Termal macunuda internetten alabilirsin 10-100 TL arası termal macun var kalitesine göre ama kesinlikle al termal macun ve bilgisayarında başka fan yeri varsa o fan yerini doldur.İlk temizliği yap sonra termal macunu sür dene yine ısınırsa işlemci soğutucu al, uygulamalarda CPU GPU ısı oranını msi afterburner programı ile görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…