Ryzen 5 1600 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Şöyle yapalım, Burada paylaştığım sisteme bakın, hatta paylaşımıma ne yorum geleceğini de takip edin. Bu paylaşımdan SSD'yi çıkarıp, anakarttan ve kasadan kısarak belki birazda bütçeyi aşarsak monitör de eklenebilir sanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle yapalım, Burada paylaştığım sisteme bakın, hatta paylaşımıma ne yorum geleceğini de takip edin. Bu paylaşımdan SSD'yi çıkarıp, anakarttan ve kasadan kısarak belki birazda bütçeyi aşarsak monitör de eklenebilir sanıyorum.
Bir de kasa olarak Cooler Master Lite 5 RGB kasa alsam iyi midir? Çoğu kişi fanlarının çok sesli çalıştığını söylemiş, bu fiyatlarda şık bir kasa önerebilir misiniz?

Bir de kasa olarak Cooler Master Lite 5 RGB kasa alsam iyi midir? Çoğu kişi fanlarının çok sesli çalıştığını söylemiş, bu fiyatlarda şık bir kasa önerebilir misiniz?
Bu tarz şeyler biraz kişisel tercihtir. Ben de yeni sistem topladım linkini verdiğim kasayı uygun fiyatlı diye aldım, fakat ben güç kaynağını ayrı aldım. Kasa fan ayarı var, Low ayara alınca ses duyulmuyor High yapınca duyuyorum fakat kasanın ısınmasındansa çok da önem verdiğim bir detay değil ses. Biraz sonra verdiğim fiyatlar tamamen değişip bütün sistemde 100 TL gibi bir fiyat farkı olacaktır, eh durum böyle olunca da ne görüntüsüne bakarım ne de sesine. Para kolay kazanılmıyor.

@Kuzey.aeli Alakası yok. Darboğaz olayı işlemci ekran kartını besleyememesiyle olur. Yani ben 1050Ti'yi gidip CoreDue2 işlemcilerden biriyle kullanırsam darboğaz olacaktır. Ancak Ryzen 2600 gibi bir işlemcinin darboğaz yapacağı ekran kartı sayısı çok azdır. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00