Daha fazla
Bir de kasa olarak Cooler Master Lite 5 RGB kasa alsam iyi midir? Çoğu kişi fanlarının çok sesli çalıştığını söylemiş, bu fiyatlarda şık bir kasa önerebilir misiniz?Şöyle yapalım, Burada paylaştığım sisteme bakın, hatta paylaşımıma ne yorum geleceğini de takip edin. Bu paylaşımdan SSD'yi çıkarıp, anakarttan ve kasadan kısarak belki birazda bütçeyi aşarsak monitör de eklenebilir sanıyorum.
Bu tarz şeyler biraz kişisel tercihtir. Ben de yeni sistem topladım linkini verdiğim kasayı uygun fiyatlı diye aldım, fakat ben güç kaynağını ayrı aldım. Kasa fan ayarı var, Low ayara alınca ses duyulmuyor High yapınca duyuyorum fakat kasanın ısınmasındansa çok da önem verdiğim bir detay değil ses. Biraz sonra verdiğim fiyatlar tamamen değişip bütün sistemde 100 TL gibi bir fiyat farkı olacaktır, eh durum böyle olunca da ne görüntüsüne bakarım ne de sesine. Para kolay kazanılmıyor.Bir de kasa olarak Cooler Master Lite 5 RGB kasa alsam iyi midir? Çoğu kişi fanlarının çok sesli çalıştığını söylemiş, bu fiyatlarda şık bir kasa önerebilir misiniz?
Darbogaz yapması lazım degilmi 1050 Ti ile 2600'ün ?2600 varken 1600 bence alınmaz. Bütçeniz kısıtlı ise i3 8100, B360 bir sistem de toplayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.